TNG

Ekonomiassistent till ELU Konsult i Stockholm

Nu söker vi en ekonomiassistent till ELU konsult, ett ingenjörsföretag i centrala Stockholm

Arbetsgivare ELU Konsult AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-28
Friskvård Friskvård
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Bonus Bonus
Centralt kontor Centralt kontor
Hendrik Christiansson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en ekonomiassistent till ELU konsult, ett ingenjörsföretag i centrala Stockholm

Har du erfarenhet som ekonomiassistent men söker nya utmaningar? Trivs du med att arbeta självständigt med dina processer, men även i ett team där ni gemensamt känner ansvar för helheten? Gillar du att leverera god service till resten av organisationen? Då kan detta vara tjänsten för dig, vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ELU är ett konsultbolag som verkligen satsar på sin personal. Förutom en god grundlön och möjlighet till vinstdelning får du ett generöst förmånspaket med friskvårdsbidrag på 5000 kr/år och tjänstepension. Utöver det får du tillgång till företagshälsovård, betald mobil, rikskuponger samt andra förmåner och rabatter genom Benifys medarbetarportal.

Den sociala trivseln är väldigt viktig på ELU. Bolaget firar framgångar när de når uppsatta mål samt har kontinuerliga trivselaktiviteter utöver de regelbundna jul- och sommarmiddagarna. De har dessutom avtal med en massör som regelbundet kommer till kontoret för möjlighet till massage. Eftersom jobbet är självständigt kan du flexa för att klara livet utanför jobbet. Vi försöker alltid tillmötesgå våra medarbetares behov för att uppnå en balans i livet.

ELU har idag cirka 215 anställda och på ekonomiavdelningen jobbar 6 personer. Det är fortfarande ett familjärt bolag där medarbetartrivseln är hög och anställningsperioderna långa. Ekonomiteamet trivs jättebra med varandra och du kommer komma in i en positiv grupp där samarbete både är självklart och förväntas. ELU är dessutom ett välmående bolag som gått med vinst ända sedan starten för över 50 år sedan.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent på ELU är det väldigt viktigt med mycket goda bokföringskunskaper och erfarenhet av hantering av leverantörsfakturor då du bland annat kommer att:

  • Ansvara för hantering av leverantörsreskontra med hela flödet från ankomst till betalning
  • Hantera nya kunder och nya leverantörer
  • Ha kontakt med bolagets leverantörer för förbättrade faktureringsrutiner (e-fakturering)
  • Föra register över inventarier och avskrivningar
  • Utföra löpande redovisning och avstämningar
  • Fakturera kunder och hantera priser
  • Vara behjälplig i redovisningsavdelningens dagliga arbete samt månads- och årsbokslut
  • Vara delaktig i ekonomiavdelningens utvecklingsprojekt som ska leda till effektivare rutiner och processer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i en grupp bestående av 6 personer där samtliga har ett uttalat ansvarsområde. Gruppen arbetar i nära samarbete där stöd och hjälp bara är en fråga bort. Ekonomiavdelningen sitter i öppet landskap i fräscha lokaler på Valhallavägen i centrala Stockholm.

Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse av bokföring och redovisning och är van att arbeta med hela flödet av leverantörsfakturor. Du har god teknisk kompetens och förståelse för system och program.

Som person är du positiv, nyfiken och lösningsorienterad. Du har en analytisk förmåga och ser både detaljer och helheten. Du har god kunskap i Excel och har du erfarenhet av att arbeta med Visma Control är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av att arbeta i ett tjänsteproducerande företag eller en projektorganisation.

ELU Konsult AB

ELU Konsult AB

ELU är en av landets ledande teknikkonsulter med spetskompetens inom verksamhetsområdena bygg, anläggning och geoteknik. I 50 år har vi genom samarbete, engagemang, tillförlitlighet och kreativitet bidragit till Sveriges samhällsutveckling. Vi bygger framtiden, var med på vår resa!

Arbetsgivare ELU Konsult AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-28
Hendrik Christiansson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet


Valhallavägen 117


map