TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till ELU Konsult i Stockholm

Nu söker vi en ekonomiassistent till ELU Konsult i centrala stockholm för ett konsultuppdrag

Har du tidigare erfarenhet från redovisning och bokföring? Har du arbetat med projektredovisning och söker efter ditt nästa steg i karriären? Nu söker vi en ekonomiassistent till ELU konsult och deras kontor i centrala Stockholm.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen erbjuder vi dig en utvecklande och stimulerande roll hos ELU Konsults ekonomiavdelning där du ingår i en grupp på 5-6 kollegor. Gruppen arbetar nära varandra, så stöd och hjälp är bara en fråga bort. Ekonomiavdelningen sitter i ett öppet landskap i fräscha lokaler på Valhallavägen i centrala Stockholm.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I den här rollen som ekonomiassistent är det viktigt med goda bokföringskunskaper och erfarenhet av hantering av leverantörsfakturor då du bland annat kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Det är beräknat att pågå under 6 månader med chans till att bli överrekryterad av ELU Konsult. 

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och därigenom har en god förståelse av bokföring och redovisning. Du är också van att arbeta med hela flödet av leverantörsfakturor. Du har god teknisk kompetens och förståelse för system och program.

Som konsult tror vi att du bör vara positiv, nyfiken och lösningsorienterad. Du har en analytisk förmåga och ser både detaljer och helheten. Du har god kunskap i Excel och har du erfarenhet av att arbeta med Visma Control är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av att arbeta i ett tjänsteproducerande företag eller en projektorganisation.

Alla lediga jobb