TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till ELU Konsult i Stockholm

Nu söker vi en ekonomiassistent till ELU konsult, ett ingenjörsföretag i centrala Stockholm

Har du erfarenhet som ekonomiassistent men söker nya utmaningar? Trivs du med att arbeta självständigt med dina processer, men även i ett team där ni gemensamt känner ansvar för helheten? Gillar du att leverera god service till resten av organisationen? Då kan detta vara tjänsten för dig, vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ELU är ett konsultbolag som verkligen satsar på sin personal. Förutom en god grundlön och möjlighet till vinstdelning får du ett generöst förmånspaket med friskvårdsbidrag på 5000 kr/år och tjänstepension. Utöver det får du tillgång till företagshälsovård, betald mobil, rikskuponger samt andra förmåner och rabatter genom Benifys medarbetarportal.

Den sociala trivseln är väldigt viktig på ELU. Bolaget firar framgångar när de når uppsatta mål samt har kontinuerliga trivselaktiviteter utöver de regelbundna jul- och sommarmiddagarna. De har dessutom avtal med en massör som regelbundet kommer till kontoret för möjlighet till massage. Eftersom jobbet är självständigt kan du flexa för att klara livet utanför jobbet. Vi försöker alltid tillmötesgå våra medarbetares behov för att uppnå en balans i livet.

ELU har idag cirka 215 anställda och på ekonomiavdelningen jobbar 6 personer. Det är fortfarande ett familjärt bolag där medarbetartrivseln är hög och anställningsperioderna långa. Ekonomiteamet trivs jättebra med varandra och du kommer komma in i en positiv grupp där samarbete både är självklart och förväntas. ELU är dessutom ett välmående bolag som gått med vinst ända sedan starten för över 50 år sedan.

Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Bonus
Bonus
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent på ELU är det väldigt viktigt med mycket goda bokföringskunskaper och erfarenhet av hantering av leverantörsfakturor då du bland annat kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i en grupp bestående av 6 personer där samtliga har ett uttalat ansvarsområde. Gruppen arbetar i nära samarbete där stöd och hjälp bara är en fråga bort. Ekonomiavdelningen sitter i öppet landskap i fräscha lokaler på Valhallavägen i centrala Stockholm.

Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse av bokföring och redovisning och är van att arbeta med hela flödet av leverantörsfakturor. Du har god teknisk kompetens och förståelse för system och program.

Som person är du positiv, nyfiken och lösningsorienterad. Du har en analytisk förmåga och ser både detaljer och helheten. Du har god kunskap i Excel och har du erfarenhet av att arbeta med Visma Control är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av att arbeta i ett tjänsteproducerande företag eller en projektorganisation.

Alla lediga jobb