TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Everysport Media Group

Vill du vara en del ett spännande internationellt bolag inom sportmediabranshen? Läs mer och sök rollen som ekonomiassistent!

Det här är ett perfekt jobb för dig som vill utvecklas inom ekonomi och vara med på en spännande tillväxtresa. Hos Everysport Media Group får du möjlighet att ta mycket eget ansvar och sätta dig in i ekonomiprocesserna från dag ett! Vill du vara med på Everysport Media Groups resa i att fortsätta utveckla och driva en effektiv ekonomiorganisation? Drivs du av nya utmaningar och vill ha varierande arbetsuppgifter? Sök då rollen som ekonomiassistent idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Everysport Media Group är ett internationellt börsnoterat och snabbväxande sportmediabolag med flertalet kända varumärken så som Svenskafans.com, Eliteprospects.com och Hockeysverige.se. Du kommer bli en del av ett härligt ekonomiteam och Everysport Media Group sitter mitt i centrala Stockholm på Gamla Brogatan. 

Här får du en chans att utvecklas inom ekonomi inom kund- och leverantörsreskontra och vara med på en tillväxtresa tillsammans med dina kollegor. 

Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Ny teknik
Ny teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent kommer du hantera:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Everysport Media Group sitter nära Hötorget i Stockholm och du kommer att bli en del av ekonomiteamet. Det här är en direktrekrytering till Everysport Media Group och vi hoppas att du kan starta i slutet av januari. I början av din anställning kommer du att få en bra introduktion av dina kollegor.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent hos Everysport Media Group ser vi att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annan relevant utbildning och har ett stort intresse av att lära dig och utvecklas inom ekonomi. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi är det ett plus men inget krav. Eftersom du har många interna och externa kontaktytor behärskar du svenska och engelska flytande, både i tal och i skrift. Vidare ser vi att du är serviceinriktad, strukturerad och har ett gott sinne för ordning och reda.

Varmt välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb