TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Folkuniversitetets kansli

Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi? Sök då denna tjänst som Ekonomiassistent till Folkuniversitetet i Stockholm!

Lockas du av att arbeta med ekonomi på en ideell organisation där folkbildning ligger i fokus? Vill du arbeta på en engagerad arbetsplats som delar kunskap och idéer och där man tillsammans tar ansvar för att leverera korrekt i tid? Då är det dig vi söker för en roll som ekonomiassistent hos Folkuniversitet!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent får du möjligheten att arbeta på en trivsam arbetsplats och bli en del av en organisation som ger människor förutsättningar till att öka sin kunskap och bildning. Tjänsten är varierande med både stort ansvar och fina utvecklingsmöjligheter. Folkuniversitet erbjuder utbildningar inom många olika områden vilket du har möjligheten att ta del av. Utöver detta erbjuds du som konsult en trygg anställning med generösa förmåner, som innefattar bland annat kollektivavtal och flexibla arbetstider.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonomiassistent kommer du samarbeta med vår redovisningsekonom på förbundskansliet. Du kommer främst att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna tjänst kommer du att arbeta som konsult via TNG, vilket innebär att du är anställd av oss men kommer att jobba hos kund under uppdragsperioden. Du kommer att ha en engagerad konsultchef som har kontinuerlig kontakt med dig samt att du får ta del av förmåner som friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Rollen är ett vikariat på 80% som startar i mitten av januari och pågår i ett år, med möjlighet till förlängning. Du kommer att sitta i fina lokaler som är belägna på Eriksbergsgatan centralt i Stockholm. Arbetstiderna är mellan 08.30-16.30, med möjlighet till viss flexibilitet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har någon form av ekonomiutbildning och några års erfarenhet som ekonomiassistent. Det är meriterande om du tidigare arbetat med ideella organisationer. Vidare ser vi att du kan uttrycka dig obehindrat i både svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Som person är du självgående och kan på egen hand driva ditt arbete framåt. Vi ser gärna att du har ett sinne för siffror då arbetsuppgifterna kräver att du arbetar noggrant och strukturerat.

Alla lediga jobb