TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till framtida uppdrag i Stockholm

Nu söker vi ekonomiassistenter med varierad erfarenhet till våra kunder i Stockholms län

Letar du efter ett jobb inom ekonomi och vill jobba som ekonomiassistent? Se hit! Vi på TNG ser en ökad efterfrågan på ekonomiassistenter hos våra kunder i Stockholm. Behovet hos kunderna varierar ofta mellan olika uppdrag, därför är vi intresserade av att komma i kontakt med både dig som har erfarenhet av att arbeta inom ekonomi och dig som är nyexaminerad inom ekonomi.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får möjlighet att arbeta på spännande företag inom en rad olika branscher både internationellt och lokalt. Vi samarbetar med både stora och mindre företag där du kan ha en roll som innebär att du ansvarar för ett specifikt område, till exempel leverantörsreskontra, eller får arbeta med varierade uppgifter inom ekonomi. Vi tillsätter både heltids- och deltidstjänster och söker både dig som har flera års erfarenhet inom branschen, är nyexaminerad ekonomiassistent eller studerar relevant utbildning inom ekonomi. Kanske har du nyligen tagit examen från en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och är redo att ta dig ut i arbetsmarknaden eller är du en erfaren ekonomiassistent som är sugen på att utvecklas och ta dig an nya utmaningar? 

Välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag men kan exempelvis komma att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen som ekonomiassistent kan variera beroende på tjänstens utformning och företagets behov. Du kan ha både brett och smalt ansvar på ekonomiavdelningen och andra mer specifika arbetsuppgifter kan tillkomma. Du kan både bli direktanställd hos ett av våra kundföretag eller arbeta som konsult via oss.

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning på TNG, därför kan det vara bra för dig att veta att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, semester, försäkringar och tjänstepension.

VEM ÄR DU?

Vi söker både ekonomiassistenter som har flerårig erfarenhet av arbete inom ekonomi och dig som är sugen på att ta ditt första kliv in på arbetsmarknaden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av några av de ovan nämnda arbetsuppgifterna och kan kommunicera obehindrat på svenska. Det är även meriterande om du har vana av att arbeta med datorer och affärssystem.

Alla lediga jobb