TNG
Ekonomiassistent till Green Cargo i Stockholm

Ekonomiassistent till Green Cargo i Stockholm

Nu söker Green Cargo i Stockholm en erfaren ekonomiassistent inom reskontra! Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-12
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Helena Björk
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Nu söker Green Cargo i Stockholm en erfaren ekonomiassistent inom reskontra! Välkommen med din ansökan!

Har du erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra och har du tidigare jobbat som ekonomiassistent? Nu har du möjligheten att arbeta hos ett företag som har sitt fokus på miljö och hållbarhet! Green Cargo söker en ekonom för en varierande roll och det kan vara dig vi söker! Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett företag som arbetar aktivt med miljö och hållbarhet. Som anställd hos Green Cargo får du möjlighet att utvecklas inom området ekonomi då du arbetar med varierande arbetsuppgifter. Green Cargo siktar på att uppgradera affärssystemen och då ytterligare utveckla arbetsrutiner samt processer. Detta arbete kommer du vara delaktig i och förväntas bidra med erfarenheter och idéer.

Utöver detta tillämpas ett kollektivavtal som ger attraktiva villkor och förmåner som lönevillkor, friskvård och tjänstepension.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt huvudområde är att jobba med kund- och leverantörsreskontra:

  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Fakturahantering i systemet SAP
  • In- och utbetalningar
  • Krav- och inkassohantering
  • Avstämningar
  • Löpande bokföring
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta i ett team med 4 kollegor och tillsammans kommer ni ansvara för olika områden. För att skapa förutsättningar för kompetensutveckling och ge variation i arbetsuppgifter kommer teamet att jobba med strukturerad arbetsrotation. Kommunikationen och samarbetet i teamet är viktigt för att kunna utveckla och förbättra befintliga rutiner. 

Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta kontorstider, med flexibla arbetstider. Tjänsten är placerad i Solna Business Park med närhet till goda kommunikationer. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten söker vi dig som tidigare har arbetat som ekonomiassistent och har erfarenhet av leverantörs- och kundreskontra. Det är viktigt att du har förståelse för löpande bokföring och flödet inom ekonomi. På Green Cargo arbetar man i SAP och i flera andra system så det är positivt om du har ett systemintresse och är nyfiken. Excel är ett viktig verktyg som används dagligen  därför ser vi gärna att du har goda kunskaper av det. Du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vidare ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och stöttar dina kollegor i att uppnå teamets mål. Du drivs av utveckling, vill hålla dig uppdaterad på nyheter och vill lära dig mer. Green Cargo är i en förändringsfas där systembyte kommer att bli aktuellt och därför söker vi dig som har ett intresse för system och är öppen för förändringar.

TNG Group AB

TNG Group AB

Vi har våra rötter i den svenska tågtrafikens ursprung och är Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik. Vi är en viktig del av det skandinaviska näringslivet. Dygnet runt fraktar våra godståg både råvaror och förädlade produkter till industrier i olika delar av Skandinavien och till kontinenten. Slutprodukterna tar i många fall tåget även till konsumenterna i ett hållbart logistiksystem som lägger grunden för Sveriges välstånd och konsumtion.

När Green Cargos tåg rullar, rullar hjulen för svensk industri och handel. I många avseenden bär vi faktiskt tillväxten, välfärden och jobben på våra hjulaxlar. Vi kör lastbilshytter till Gent, möbler till Haparanda, tidningspapper till Frankfurt, mjöl till lokala bagerier, vin till middagsbordet och stålämnen till Borlänge. Det gör vi pålitligt, tryggt och på utsatt tid. Med våra 1 900 anställda, 360 lok och 5 000 vagnar erbjuder vi miljömärkta dörr-till-dörr-transporter i ett nätverk som når ut över hela Sverige och med våra partners når vi tusentals orter i Europa.

TNG Group AB
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-12
Helena Björk
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Svetsarvägen 10, Solna