TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till internationellt företag

Vi söker nu dig som vill jobba som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra i Stockholm? Läs mer och sök redan idag!

Vill du bli nästa generations ekonomiassistent? Till ett stort internationellt företag i Stockholm söker vi nu en driven ekonomiassistent. Brinner du för ekonomi och är intresserad av nya innovativa lösningar? Vill du tillsammans med vår kund vara med och driva utvecklingen framåt av befintliga processer och rutiner? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ekonomiassistent inom avdelningen leverantörsreskontra erbjuder vi dig en spännande tjänst på ett stort internationellt företag. Hos vår kund får du möjlighet att bidra med din tidigare kunskap inom ekonomi. Utöver det dagliga arbetet kommer du på sikt få möjlighet att aktivt vara med och driva förbättringsarbetet av befintliga processer och rutiner. Du kommer att tillhöra avdelningen Affärsstöd ekonomi och tillsammans med 25 härliga kollegor bidra till verksamheten.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider. Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Uppdraget förväntas att löpa under 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning. Vår kund erbjuder sina anställda och konsulter fri frukost varje dag samt fri tillgång till gym och träningspass i deras lokaler. Tjänsten är placerad i ljusa och fräscha lokaler vid företagets huvudkontor i Stockholm med närhet till goda kommunikationer och service.

VEM ÄR DU?

För tjänsten rom ekonomiassistent söker vi dig som:

För rollen är det också av stor vikt att du är förändringsbenägen samt ser positivt på att bidra till företagets fortsatta utveckling.

Alla lediga jobb