TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till kommunalt bolag i Göteborg

Gillar du siffror och har ett öga för detaljer? Till kommunalt bolag i Göteborg söker vi nu dig vill jobba som ekonomiassistent.

Vår kund i Göteborg som verkar inom offentlig sektor söker nu dig som vill jobba som ekonomiassistent. Så nu söker vi nu dig som vill ha en ansvarsfull roll och som är noggrann i arbetet med ekonomi. Passar det in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I din framtida roll som ekonomiassistent får du en möjlighet till att vidare utvecklas och införskaffa nya kunskaper inom ekonomi. Du får verka i ett spännande bolag som jobbar med utveckling och som jobbar nära näringslivet samt den offentliga sektorn. Du får en viktig roll i ekonomiarbete där du får bidra med din noggrannhet och ansvarstagande till ekonomiavdelningen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen kan tillkomma utöver nämnda arbetsuppgifter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer jobba på en ekonomiavdelning med 13 personer som jobbar med controlling och redovisning. Din framtida roll är inom gruppen som jobbar med redovisning. Du sitter i fina kontorslokaler på Lindholmen och du jobbar dagtid med flextid.

Tjänsten är ett initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du jobbar som konsult hos vår kund. Efter sex månader kommer det finnas möjlighet till anställning hos vår kund. Något som går helt i linje med vår vision om en mer hållbar arbetsmarknad. 

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som minst har ett års erfarenhet av att arbeta med ekonomi, gärna i rollen som ekonomiassistent. För att vidare lyckas i rollen ser vi att du är ansvarstagande, prestigelös och är noggrann i ditt arbete. Du har en god socialförmåga och samarbetar väl med andra då du arbetar tätt med kollegor i arbetsgruppen. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av Agresso och goda kunskaper inom MS Officepaketet.

Alla lediga jobb