TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till kundreskontra för hyrköp

Vi söker en erfaren ekonomiassistent för uppdrag hos vår kund i Solna med fokus på kundreskontra. Läs vidare och sök jobbet idag!

Vår kund som jobbar med hållbara godstransporter behöver förstärkning av en ekonomiassistent till kundreskontra. Uppdraget kommer vara 3-6 månader och målet är att uppdraget ska övergå i en rekrytering till vår kund! Du kommer få jobba med alla delar inom kundreskontra och på sikt även med leverantörsreskontra eftersom arbetsrotation kommer att införas. Syftet med det är att bredda kompetensen i gruppen och även skapa större variation i arbetsuppgifter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer blir en värdefull del i reskontrateamet hos vår kund med din erfarenhet av kundreskontra. Samtidigt får du möjligheten att på sikt även jobba med leverantörsreskontra och bredda din kompetens ytterligare. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i en trevlig grupp på fyra personer och det finns spännande utvecklingsmöjligheter framöver med systembyte och utveckling av processer och rutiner. Kontoret ligger centralt i Solna Business Park med närhet till kollektivtrafik som bussar, tvärbana, t-bana och pendeltåg.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har god erfarenhet av att jobba främst med kundreskontra och gärna även leverantörsreskontra. Du behöver ha en förståelse för hur flödet inom ekonomi fungerar och ett intresse för olika system. Här använder man nu SAP och det är positivt om du har erfarenhet av det eller andra tyngre ekonomisystem. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom ekonomi i kombination med din erfarenhet. Du behöver vara flytande i tal och skrift när det gäller både svenska och engelska.

Som person tror vi att du har lätt för att samarbeta och uppskattar en hjälpsam miljö. Vi tror du kommer att trivas på uppdraget hos vår kund om du är nyfiken och vill förstå hur saker fungerar och vill bidra till att arbetet fungerar smidigt och bra. Systemintresset och erfarenheten kommer hjälpa dig i vardagen eftersom du kommer jobba i lite tyngre system.

Alla lediga jobb