TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till kundreskontra i Sollentuna

Trivs du att jobba i en spännande miljö och självständig roll som ekonomiassistent? Sök rollen idag!

Är du en ansvarstagande och driven person som vill vara med och utveckla vår kunds kundreskontra? Ta då chansen att söka jobbet som ekonomiassistent i en spännande verksamhet och internationell prägel. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna roll erbjuds goda karriärmöjligheter i en internationell miljö med spännande utmaningar. Du kommer att få möjligheten att jobba i en verksamhetsnära roll där du har många interna och externa kontaktytor. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent på kundreskontra kommer du att hantera:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta omgående och pågå 6 månader med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag via TNG och du kommer jobba hos vår kund i Sollentuna i Stockholm. Tillsammans i en grupp om tre kollegor arbetar du för säkerställa kvalitet i reskontra, bokslut och den löpande redovisningen.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som ekonomiassistent är det viktigt att du är van att ta eget ansvar, kan agera på eget initiativ och prioritera dina arbetsinsatser när det behövs. Du trivs bäst i ett internationellt företag med högt tempo samt tydliga deadlines och mål. Varje dag jobbar teamet med att effektivisera och automatisera processerna så vi ser gärna att du är delaktig i detta. Vi tror att du har:

Alla lediga jobb