TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till omgående uppdrag i Göteborg

Brinner du för siffror och vill jobba med ekonomi nära verksamheten?

För dig som brinner för siffror och ekonomi, vill jobba nära verksamheten och är tillgänglig omgående har vi nu ett uppdrag som ekonomiassistent med placering i centrala Göteborg.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående, beräknas pågå till årsskiftet och mycket troligt ytterligare två månader. Låter det intressant? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Trivs du att arbeta i en självständig och problemlösande roll så kommer du trivas som ekonomiassistent hos vår kund. Uppdraget som ekonomiassistent är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Under tiden omfattas du självklart av våra kollektivavtal, försäkringar och förmåner.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid, måndag till fredag, med omgående start. Du sitter i fräscha lokaler på attraktiv adress i centrala Göteborg.

Uppdraget är ett bemanningsuppdrag. Detta innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. För oss är det viktigt att du som konsult känner dig trygg och du omfattas självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

För att snabbt komma in i arbetsuppgifterna ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent, gärna i en bred roll. Har du tidigare arbetat i Hogia Ekonomi är det en stor fördel. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person ser vi att du är strukturerad och gillar att hjälpa till där det behövs. Då du kommer att sköta det löpande arbetet och kommer in under en begränsad period är det viktigt att du är extra noggrann och kan strukturera upp din tid självständigt utifrån givna deadlines. Du kommer att ha kontaktytor både internt och externt, därför är det viktigt att du har en hög servicenivå och en hjälpsam inställning. GiIllar du att jobba självständigt, vara noggrann och hålla koll på detaljer? Då är du troligtvis den vi söker!

Alla lediga jobb