TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till sommarjobb i Täby

Nu söker vi en ekonomiassistent till ett sommarjobb på cirka 5 veckor till ett bolag i Täby

Är du student som jobbat på ekonomiavdelning tidigare? Har du erfarenhet av leverantörsreskontra eller kundreskontra och söker ett sommarjobb som du kanske också kan ha under resten av året vi behov? Då har vi ett jobb för dig! Sök redan idag då vi intervjuar löpande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer komma till ett familjärt bolag med en ekonomiavdelning på tre personer där du kommer få en ordentlig upplärning innan du själv kommer tar över den nuvarande ekonomiassistentens arbetsuppgifter. Bolaget är börsnoterat så du kommer få en inblick i hur ett noterat bolaget arbetar.

Detta är en möjlighet att skaffa mycket erfarenhet på kort tid och en bra chans att få in en fot för att fortsätta jobba kvar vid sjukdomar, semestrar eller arbetstoppar under resten av året. Bra att också veta är att du kommer bli anställd som konsult på TNG som är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent på Zander & Ingeström AB kommer du bland annat ansvara för:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ekonomiavdelningen på tre personer som sitter i fina lokaler beläget i Täby. Uppdraget är på heltid och varar mellan vecka 31 och vecka 35 där första veckan mestadels består av upplärning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet från en reskontraavdelning/ekonomiavdelning tidigare. Du klarar att hantera deadlines och eftersom uppdraget är på sex veckor så har du förmåga att lära dig nya rutiner snabbt. Som person så är du noggrann och ansvarstagande. Kanske är du student på en ekonomiutbildning och söker även ett extrajobb som du kan ha under terminerna när behov uppstår.

Alla lediga jobb