TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Suzuki Garphyttan

Ekonomiassistent med utvecklingsmöjligheter till internationell tillverkningsindustri

Till Suzuki Garphyttan söker vi nu en ekonomiassistent som kommer att arbeta med hela processen inom leverantörsreskontra. Då företaget och även ekonomiavdelningen är i en fas av utvecklings- och automatiseringsarbete kommer du kunna vara med och bidra med idéer och påverka arbetssätt och processer.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll på ett internationellt företag där det händer mycket och där man har mycket interna kontakter. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du omfattas självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

Suzuki Garphyttan är ett globalt företag som är världsledande inom produktion av avancerad fjädertråd. Företagets produkter används i flera av världens mest kända bilmärken. Koncernen omsätter ca 2,1 miljarder kronor och produktionsenheter finns i Sverige, Kina, USA, England och Mexiko. Dessutom finns ett försäljningskontor i Tyskland. Koncernens huvudkontor finns i Garphyttan medan företagets ägare har sitt huvudsäte i Japan.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i en ekonomiavdelning med ett team av erfarna kollegor.

Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå tom 31/10 med goda möjligheter till övergång i anställning hos kund.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom redovisning och som har en god förståelse för bokföringens principer. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med IT-baserade program och grundläggande kunskaper i Excel. Vi ser gärna att du har ekonomikunskaper på akademisk nivå för att kunna täcka upp vid behov för controller och redovisningsansvarig. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat i Dynamics, Dynamics Exflow och Verify.

Som person är du flexibel, noggrann och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Alla lediga jobb