TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent till Swedbank Finans i Stockholm

Swedbank Finans söker nu en noggrann och strukturerad ekonomiassistent till deras huvudkontor i Stockholm! Sök redan idag!

Vill du jobba som ekonomiassistent hos en av Sveriges största banker? Jobbar du hellre noggrant än snabbt? Vill du vara en del av ett tight team på tre medlemmar? Perfekt! Nu söker vi en ekonomiassistent som gillar siffror och att jobba administrativt. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som ekonomiassistent hos Swedbank Finans kommer du att tillhöra avdelningen AutoPlan som erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige. Här får du en varierad roll där du får bidra med dina tidigare ekonomikunskaper. Du kommer att ingå i ett team på ytterligare två personer där ni alla ansvarar för samma arbetsuppgifter. Swedbank Finans har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent kommer du att jobba med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Denna tjänst som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på heltid med kontorstider måndag till fredag kl. 8.30-17.00. Uppdraget är tänkt att starta omgående och pågår till 30 april 2019, med möjligheter till förlängning. Tjänsten är placerad på Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg med koda kommunikationsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

I rollen som ekonomiassistent ser vi att du har en relevant utbildning från antingen högskola eller YH-utbildning. För att på bästa sätt komma in i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du gillar att arbeta med administrativa uppgifter och tycker att siffror är roligt. Då det är viktigt att alla uppgifter blir korrekt utförda från början ser vi att gillar att ha ordning och reda samt är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Då du kommer att jobba i ett litet team har du god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb