TNG
Ekonomichef / Controller till Färg In / Lifab
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Ekonomichef / Controller till Färg In / Lifab

Har du arbetat verksamhetsnära som ekonomichef? Bra! Sök tjänsten hos Färg In-koncernen i Kristinehamn.

Arbetsgivare Färg In/Lifab
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-19
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Eva Sahlin
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Har du arbetat verksamhetsnära som ekonomichef? Bra! Sök tjänsten hos Färg In-koncernen i Kristinehamn.

Vi söker nu dig som vill vara i en central roll med stort fokus på förändring och ständig förbättring. På Färg In-koncernen får du arbeta i en verksamhetsnära roll i ett expansivt och lönsamt företag med starka ägare. Låter det intressant? Då kan detta vara utmaningen för dig!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Färg In-koncernen har under flera år haft en positiv utveckling och som ekonom med controllerinriktning har du en viktig roll i företagets fortsatta expansion. Du får vara del i att driva den förändringsresa bolaget har påbörjat. Din tjänst är bred och innebär ett ansvar för redovisningen, vara ett affärsstöd till affärsdrivande enheter samt rapportering till ledning, styrelse och moderbolag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen som ekonomichef kommer till en början att vara operativ och där är det viktigt att uppfylla funktionens ansvar. Du kommer under den här perioden att delta i påbörjade förändringsprocesser och se till att de blir än effektivare. Detta i en organisation som gärna ser att ekonomisystemet ger en större delaktighet i vår affärsutveckling. Du tillser att bolaget, utifrån ekonomi och administration, uppfyller lagar och regler samt upprättar rapporter och beslutsunderlag tillsammans med VD, som idag även axlar rollen som ekonomichef.

Vi ser att du ska kunna ta över rollen som ekonomichef efter introduktion och då vara en viktig del i vår fortsatta verksamhetsutveckling. Du kommer också delta i utarbetandet och genomförandet av strategiska planer och aktiviteter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi är idag 18 medarbetare i Kristinehamn, Leksand och Skellefteå. Ekonomiavdelningen består av tre personer som arbetar på huvudkontoret i Kristinehamn. 

Du rapporterar direkt till VD.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk examen i ekonomi och en flerårig erfarenhet som ekonomichef, med en grund i redovisning eller revision. Om du har tidigare erfarenhet från tillverkande industri är det meriterande. Du är van vid att arbeta affärsnära och framåtriktat i nära samarbete med hela organisationen. Vidare har du god kunskap i affärssystem och Officepaketet samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både skriftligt och verbalt.

Vi lägger stor vikt på din personlighet och söker dig som är social, handlingskraftig och drivande. Då en stor del av tjänsten handlar om arbete nära verksamheten är det av yttersta vikt att du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga, kan sätta dig in i verksamheter och dess värdeskapande samt kunna skapa förståelse inom organisationens olika delar från produktion till styrelserum.

Färg In/Lifab

Färg In/Lifab

Färg-In levererar industrifärg, tillbehör och teknisk rådgivning till den produktmålande metall- och träindustrin företrädesvis i västra Svealand och i norra Sverige. Bolaget har utvecklat ett framgångsrikt koncept som bygger på stark kundfokusering och värdeadderande tjänster kopplade till själva produktförsäljningen. Bolaget består av Färg-In AB och det helägda dotterbolaget Leksands Industrifärg AB. Färg-In etablerades 1974 och har 18 anställda. Verksamheten har sitt huvudkontor i Kristinehamn i Värmland och med lokal representation i Leksand och Skellefteå.

Färg-In förvärvades av Seafire AB (publ) i januari 2021. Seafire är en företagsgrupp inom industri, handel och tjänster som förvärvar och utvecklar småbolag i Sverige. Bolaget grundades 2016 och fokuserar på att förvärva lönsamma, mindre bolag med utvecklingspotential. Seafire har efter förvärvet en portfölj med sex bolag och omsättning på ca 317 mkr proforma. För mer information, besök www.seafireab.com.

Arbetsgivare Färg In/Lifab
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-19
Eva Sahlin
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Bodalsvägen 6, Kristinehamn