TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tekniker inom el och instrument till Renova Miljö

Är du tekniker och drivs av underhåll, service och reparationer? Renova Miljö AB i Göteborg söker en el-instrumenttekniker!

Nu har du chansen att få jobba på Renova, ett spännande företag som driver teknik och utveckling framåt! Du som är tekniker med fokus på el och instrumentteknik erbjuds här ett flexibelt och rörligt arbete med placering på avfallskraftvärmeverket i Sävenäs. Genom ett fokus på ökad återvinning är Renova Miljö AB en viktig aktör för framtidens hållbara miljö. Vill du vara med på resan mot ett hållbart samhälle? Välkommen med din ansökan idag!

Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du är välkommen till en trivsam arbetsplats med engagerade medarbetare. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling då verksamheten är teknikintensiv och ställer krav på att verksamheten ständigt utvecklas. Hos oss får du utrymme att växa, ta ansvar och möjlighet att påverka.

Vi erbjuder utbildning och karriärmöjligheter. Friskvård med subventionerat besök hos massör och osteopat samt rabatt på träningscenter med mera.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Ny teknik
Ny teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I arbetsuppgifterna ingår förebyggande underhåll, service, reparationer och installationsarbeten på el- och instrumentanläggningar vid avfallskraftvärmeverket och inom Renovas övriga anläggningar och fastigheter. 

Delar av arbetsuppgifterna:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Enheten för el är placerad vid avfallskraftvärmeverket i Sävenäs. Arbetslaget inom elverkstaden består av chef elunderhåll, instrumentingenjör, processdataingenjör, gruppledare och 6 el- instrumenttekniker. Arbeten utförs mest på avfallskraftvärmeverket men även på Renovas övriga anläggningar och fastigheter.

Arbetena utförs oftast i team och du är schemalagd på dagtid samt beredskapstjänstgöring i hemmet ingår. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Viktiga egenskaper som vi på Renova värdesätter för tjänsten är att du är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten samt serviceinriktad och positiv. Vi vill att du har lätt för att samarbeta och tar egna initiativ. Du är problemlösningsorienterad och har intresse för ny teknik. Självklart har du ett intresse för miljöfrågor!

Vi ser också gärna att du har:

Renovas förhållningssätt - Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar är viktiga ledord i ditt arbete, som till stor del stöttar i Renovas arbete att vara en attraktiv arbetsgivare samt ytterligare stärka vårt varumärke när det gäller miljöarbete.

Alla lediga jobb