TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elansvarig till Euromaint i Åmål

Nu har vi en intressant roll på Euromaint för dig som vill arbeta i en framtidsbransch med kundkontakt och elsäkerhet!

Har du A-auktorisation och vill ha en rådgivande roll med varierande arbetsuppgifter? Bra, då kan detta vara rollen för dig! Nu söker vi en elansvarig / elingenjör som ska driva Euromaints arbete framåt inom elområdet. Hos Euromaint får du arbeta i ett företag som är ledande inom spårbundet underhåll, med ett starkt varumärke och med ett tydligt mål att ta ytterligare marknadsandelar inom området. Då vi verkar på flera orter är placeringsorten för denna rollen flexibel.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en utvecklande och utmanande roll där du arbetar tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. I rollen får du verka såväl på den svenska som norska marknaden och får möjlighet att bygga upp ett nätverk både inom och utanför företaget inom ditt ansvarsområde.

Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden. På enheten i Åmål arbetar vi sedan flera år med daglig styrning och förbättringsgrupper. I rollen som elansvarig är du en viktig kugge för enhetens fortsatta framgång. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är ett stöd till affärsområdeschefen och arbetsledaren i frågor som rör elsäkerhet. Du rapporterar till ansvarig för marknads- och teknikavdelningen där ett 10-tal medarbetare ingår. Placeringsorten är flexibel men du behöver vara på plats i Åmål minst 50% av arbetstiden. 

Vidare innebär rollen också: 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och med El-auktorisation A.  Du har en god teknisk förståelse och trivs i en rådgivande roll. 

Som person samarbetar du effektivt med andra och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du är analytisk och trivs med att utvecklas inom ditt yrkesområde. Vidare främjar du förändring och nytänkande och tar ansvar för resultatet. Du är pålitlig och stödjer och uppmuntrar andra när det uppstår problem.  

Du är en van användare av något affärssystem och talar och skriver svenska obehindrat i tal och skift.

Alla lediga jobb