TNG
Elektronikingenjör analoga/digitala system, Cerlic

Elektronikingenjör analoga/digitala system, Cerlic

Cerlic Controls söker en elektronikingenjör med ansvar för utveckling av våra mätinstrument inom analoga / digitala system

Arbetsgivare Cerlic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-07
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Cerlic Controls söker en elektronikingenjör med ansvar för utveckling av våra mätinstrument inom analoga / digitala system

Begränsa utsläpp i sjöar, vattendrag och hav genom att utveckla, tillverka och underhålla mät- och styrutrustning! Så vill Cerlic bidra till en hållbar miljö, inte bara i Sverige utan i hela världen. Är du elektroingenjör med erfarenhet av digitala och analoga system. Brinner du för teknisk utveckling och har ett stort intresse för produktutveckling? Cerlic Control söker just nu en erfaren elektroingenjör som kan utveckla hårdvaran i våra mät- och styrinstrument. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder, som finns inom kommunala reningsverk och industrier, mätinstrument som genom sin precision och tillförlitlighet hjälper till att rena avloppsvatten och värna om jordens viktigaste resurs - vatten.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en självständig roll med stora möjligheter till att påverka verksamheten och din egen utveckling. Hos oss får du dagligen använda din kreativitet, innovation och kunskap inom utveckling både för att optimera och kundanpassa befintliga och ta fram nya produkter. Cerlic är det lilla företaget som genom åren, med korta beslutsvägar, innovation och ett intresse för teknik tar fram och designar unika mätinstrument. Vi brinner för våra produkter och du kommer till en kunskapsintensiv organisation som präglas av engagemang och entreprenörsanda. Här får du arbeta med din spetskompetens inom analog och digital teknik tillsammans med andra som också drivs av att bidra till att värna om vårt vatten.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På Cerlic kommer du arbeta med utvecklingen av hårdvaran och ansvara för helheten från idé till färdig produkt. 

Dina arbetsuppgifter:

  • Utveckla nya och vidareutveckla befintliga produkter
  • Utföra förstudier
  • Bygga prototyper
  • Testning och kalibrering av framtagna prototyper
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Projekten involverar vanligtvis interna kollegor och externa parter, vilket innebär att viss kontakt med kunder och leverantörer. Du driver utvecklingsprojekten och du har nära samarbete med andra ingenjörer samt arbetar nära produktionen. För att vara uppdaterad i det senaste kommer du även att ges möjlighet att besöka återförsäljare och mässor runt om i världen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom elektronik. Du har flera års erfarenhet av operativt arbete samt av  produktutveckling. Du har goda kunskaper inom analoga system och nyfikenhet att lära sig digitala system. Du har ett stort teknikintresse och trivs i roller som kräver både ensamt arbete och kundkontakt. Du har erfarenhet av att driva självständigt utvecklingsarbete, från idé till färdig produkt. 
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi framförallt att du är analytisk, innovativ, driven och nyfiken. Du är praktiskt lagd och en "doer". Du har ett stort intresse för produktutveckling och drivs av glädjen att hitta lösningar på problem. Du är van att arbeta självständigt och med eget ansvar. Du trivs med att ta ett helhetsgrepp, har lätt att samarbete samt har en god kommunikationsförmåga.

Cerlic

Cerlic

“Cerlic bidrar globalt till att begränsa utsläpp i sjöar, vattendrag och hav, genom att utveckla, tillverka, underhålla och aktivt marknadsföra mät- och styrutrustning som effektiviserar kommunala och industriella processer”
Ända sedan Cerlic Controls AB grundades 1977 har affärsidén varit att tillhandahålla “on-line” information om viktiga parametrar inom processindustri och avloppsvattenrening. Syftet med det är att kunna styra och reglera processen så att bästa resultat uppnås till lägsta kostnad och minsta möjliga miljöpåverkan. Tillsammans med våra användare har vi utvecklat en enhetlig serie instrument för mätning, larm och styrning av processer i bl. a kommunala avloppsreningsverk, process-, livsmedels-, pappers- och cellulosaindustrier samt värmekraftverk.

Cerlic är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Våra kvalitetsmål är höga. Vår ambition är att vara den självklara leverantören av instrument för VA-området och annan processindustri.

Arbetsgivare Cerlic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-07
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Mälarvägen 3 Segeltorp