TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elektronikkonstruktör sökes i Göteborg

Är du en driven person med ett teknikintresse som vill jobba med utveckling? I Göteborg söker vi nu elektronikkonstruktörer.

Vill du jobba med elektronikkonstruktion och få utlopp för din kreativa sida? Till våra kunder i Göteborg söker vi nu dig som är utbildad elektronikkonstruktör och har ett gediget teknikintresse. Vi söker både dig som precis avslutat dina studier och dig som har några års erfarenhet av att jobba som el konstruktör. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du användning av din innovation och dina kunskaper om elektronikkonstruktion och samtidigt komma i kontakt med nya miljöer och människor som verkar inom olika branscher.

Våra kunder finns i hela Göteborgsregionen och verkar inom en mängd olika branscher. Hos dem kan vi erbjuda dig spännande uppdrag med möjlighet till god utveckling i din karriär. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som elektronikkonstruktör kommer du jobba inom följande områden:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då behovet av hos våra kunder ofta är brådskande, söker vi i första hand dig som är tillgänglig för omgående start och som söker arbete på heltid och dagtid. Observera att denna annons ligger ute för uppdrag som är på ingång till oss och mer information kommer ges när dessa blir aktuella. Uppdragens längd kan komma att variera och kan vara både en tjänst hos kund och ett konsultuppdrag.

När du jobbar som konsult hos våra kunder så blir du anställd av oss på TNG, där du självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller motsvarande inom elektronik. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av elkonstruktion men söker även dig som nyss avslutat dina studier. Som en innovativ konstruktör har du ett stort intresse för teknikutveckling. 

Vi ser även att du är driven och gillar att ha en roll med många kontaktytor. Du gillar att ta egna initiativ, få saker att hända och är ansvarsfull för dina projekt samt resultat. Du bör ha goda kunskaper i engelska, både i tal samt skrift. 

Alla lediga jobb