TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elkonstruktörer för kommande uppdrag i Norra Skåne

Elkonstruktörer för kommande rekryteringar i norra Skåne, se hit!

Just nu så har vi intressanta dialoger med kunder i bl a nordvästra Skåne som kommer att anställa elkonstruktörer efter sommaren. Är du på jakt efter ett nytt uppdrag? Lägg en intresseanmälan med ditt cv till oss redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Man kommer att satsa på att kompetensutveckla dig och du kommer att få gå externa utbildningar för att ta dig an ansvaret på ett bra sätt. Genom din roll som konstruktör kommer du kunna utveckla din grundkompetens inom el/automation. Du får här chans att bidra med ditt engagemang och villighet att lära dig och så på vis bidra till att ta verksamheten framåt. Har du nyligen avslutat din utbildning inom el/automation och vill växa in i en roll, så kan rollen anpassas även efter dessa förutsättningar.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tillverkningen av de olika produkterna hos kunderna vi jobbar med har du vägg i vägg och du kan på så vis få direkt feedback på hur dina tekniska lösningar fungerar i praktiken.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en ambition att arbetat praktiskt i en tillverkande verksamhet, som servicetekniker eller liknande.
Du är serviceinriktad och kommunikativt lagd och du tar gärna initiativ och ansvar för att leverera i tid och med kvalitet. Du trivs med att samarbeta med andra.

Alla lediga jobb