TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Engagerad Supply Planner till Cloetta i Malmö

Gillar du att arbeta operativt med varuflöden, utveckla processer och arbeta med förbättringar? Sök jobbet som Supply Planner!

Som Supply Planner hos Cloetta i Malmö kommer du att arbeta som en länk mellan produktion och marknad där du planerar, analyserar och optimerar flödet av produkter från fabrikerna till den Skandinaviska marknaden. Här får du möjlighet att bli del av ett internationellt och förbättringsinriktat företag där du får chans att påverka.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Cloetta ligger ett stort fokus på att kontinuerligt arbeta med förbättringar. Här får du möjlighet att komma in och bidra med din kompetens inom Supply Chain för att dels säkra dina flöden, men även att förbättra och optimera dem. Du blir del av ett internationellt företag med 8 produktionsenheter runt om i Europa som du samarbetar tätt med i denna roll. Vi erbjuder ett utvecklande, intressant arbete i ett ledande företag med mycket starka varumärken och goda resurser.

Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Supply Planner är ditt ansvar att säkra flödet från produktionen till lagret och ut till den skandinaviska marknaden. Tillsammans med teamet som arbetar med demand samt produktionsplanerare ansvarar du för att smidigt lösa flödesrelaterade utmaningar. 

Rollen kommer bland annat innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett samarbetsinriktat team bestående av 10 personer. Du kommer att arbeta på en attraktiv adress i Malmö, Brogatan, i närheten av Triangeln och dess pendlingsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

För att lyckas och prestera i rollen söker vi dig som har:

Meriterande om du har:

Som person har du en uttalad analytisk förmåga. Ditt arbetssätt är noggrant och strukturerat där du har förmåga att prioritera i ett stort informationsflöde. Du har ett ansvarstagande sätt och styrs av och håller deadlines. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt likväl som att du trivs med att samarbeta i team. Då du i denna roll har många kontaktytor både internt och externt krävs det att du har en god kommunikativ förmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Alla lediga jobb