TNG
Chef för elunderhåll till Renova Miljö AB

Chef för elunderhåll till Renova Miljö AB

Vill du ansvara för och utveckla vårt elunderhåll på våra anläggningar med miljön och kunden i fokus? Renova Miljö söker ny chef!

Arbetsgivare Renova Miljö AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-07
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Friskvård Friskvård
Ny Teknik Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vill du ansvara för och utveckla vårt elunderhåll på våra anläggningar med miljön och kunden i fokus? Renova Miljö söker ny chef!

Som enhetschef för elunderhåll hos oss på Renova leder och fördelar du arbetet i enlighet med Renovas ledarfilosofi och gemensamma förhållningssätt. I rollen skall du säkra underhållet av el på samtliga anläggningar och det gör du genom att garantera att utrustning och teknik på Renova utnyttjas på bästa sätt i verksamheten.

Affärsområde Återvinning (AOÅ) är ett av två affärsområden i Renova Miljö AB. Kärnverksamheten består av materialåtervinning, energiåtervinning och deponering. Tjänsten är placerad på avfallskraftvärmeverket i Sävenäs. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Renova arbetar vi med kunskap och möjligheter för ett långsiktigt hållbart samhälle – varje dag. Du är välkommen till en trivsam arbetsplats med engagerade medarbetare. Hos oss får du utrymme att växa, ta ansvar och möjlighet att påverka vår gemensamma framtid.

Vi erbjuder utbildning och karriärmöjligheter. Friskvård med subventionerat besök hos massör och osteopat samt rabatt på träningscenter med mera.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för enhetens dagliga och långsiktiga el och instrumentunderhåll samt reservdelshållning. Vidare driver du installations, underhålls och reparationsarbeten på samtliga anläggningsdelar. Det innefattar hög och lågspänningsdel, kraft och belysningsanläggningar, instrument samt styr och reglerutrustning.

Det ingår också att:

  • Följa upp enhetens mål, nyckeltal och aktiviteter
  • Driva investeringsaktiviteter samt samordning av affärsområdets 10-åriga investeringsplan
  • Driva ett aktivt utvecklingsarbete och kostnadsansvar för verksamheten
  • Ansvara för att arbetsmiljöinsatser och arbetsuppgifter efterföljs inom ramen för tilldelade resurser
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen ingår verksamhets, ekonomi och personalansvar och du har 9 medarbetare samt en gruppledare i ditt team. Du driver frågor kring fysisk och psykosocial arbetsmiljö för dig och dina medarbetare. Du arbetar aktivt för att upprätthålla goda affärsmässiga relationer och samarbeten med våra kunder och övriga samarbetspartners, både internt och externt.

Du förväntas ha en aktiv och drivande roll i ledningsgruppen för underhållsverksamheten, där samarbetsförmåga är viktigt. Din närmsta chef kommer att vara projekt- och underhållschefen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Som person har du lätt för att samarbeta och är målinriktad, lösningsfokuserad och har förmågan att se helhetsperspektiv samt tänka affärsmässigt. Du är organiserad samt skapar och upprätthåller struktur runt om dig. Beslutsfattande kommer naturligt för dig. Som ledare är du ett föredöme för dina medarbetare och bidrar till en verksamhet som utmärks av ständig utveckling och hög kvalitet genom ett kommunikativt, involverande och utvecklande ledarskap. Självklart har du ett intresse för miljö och miljöfrågor.

Du har också:

  • Allmänbehörighet AB
  • Erfarenhet av att driva och utveckla el och instrumentunderhåll, gärna från processindustri
  • Erfarenhet av ekonomi, personal och arbetsmiljöansvar
  • Goda kunskaper i att uttrycka sig på svenska i tal och skrift
  • Beställarerfarenhet av underhållstjänster och varor
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
Renova Miljö AB

Renova Miljö AB

”På Renova är det hållbarhet som är verksamheten. Vi bidrar till kretsloppet genom att återvinna avfall till energi och nya råvaror. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Vi är måna om vår personal, i år har vi blivit 2018 års karriärföretag. Vi erbjuder utbildning, karriärmöjligheter, friskvård (egen gymanläggning med bastu), förmånligt pris på västtrafikkort, subventionerat besök hos massör och osteopat samt rabatt på träningscenter med mera.”

Arbetsgivare Renova Miljö AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-07
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Von Utfallsgatan 29, Göteborg