TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Chef för elunderhåll till Renova Miljö AB

Vill du ansvara för och utveckla vårt elunderhåll på våra anläggningar med miljön och kunden i fokus? Renova Miljö söker ny chef!

Som enhetschef för elunderhåll hos oss på Renova leder och fördelar du arbetet i enlighet med Renovas ledarfilosofi och gemensamma förhållningssätt. I rollen skall du säkra underhållet av el på samtliga anläggningar och det gör du genom att garantera att utrustning och teknik på Renova utnyttjas på bästa sätt i verksamheten.

Affärsområde Återvinning (AOÅ) är ett av två affärsområden i Renova Miljö AB. Kärnverksamheten består av materialåtervinning, energiåtervinning och deponering. Tjänsten är placerad på avfallskraftvärmeverket i Sävenäs. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Renova arbetar vi med kunskap och möjligheter för ett långsiktigt hållbart samhälle – varje dag. Du är välkommen till en trivsam arbetsplats med engagerade medarbetare. Hos oss får du utrymme att växa, ta ansvar och möjlighet att påverka vår gemensamma framtid.

Vi erbjuder utbildning och karriärmöjligheter. Friskvård med subventionerat besök hos massör och osteopat samt rabatt på träningscenter med mera.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Ny teknik
Ny teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för enhetens dagliga och långsiktiga el och instrumentunderhåll samt reservdelshållning. Vidare driver du installations, underhålls och reparationsarbeten på samtliga anläggningsdelar. Det innefattar hög och lågspänningsdel, kraft och belysningsanläggningar, instrument samt styr och reglerutrustning.

Det ingår också att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen ingår verksamhets, ekonomi och personalansvar och du har 9 medarbetare samt en gruppledare i ditt team. Du driver frågor kring fysisk och psykosocial arbetsmiljö för dig och dina medarbetare. Du arbetar aktivt för att upprätthålla goda affärsmässiga relationer och samarbeten med våra kunder och övriga samarbetspartners, både internt och externt.

Du förväntas ha en aktiv och drivande roll i ledningsgruppen för underhållsverksamheten, där samarbetsförmåga är viktigt. Din närmsta chef kommer att vara projekt- och underhållschefen.

VEM ÄR DU?

Som person har du lätt för att samarbeta och är målinriktad, lösningsfokuserad och har förmågan att se helhetsperspektiv samt tänka affärsmässigt. Du är organiserad samt skapar och upprätthåller struktur runt om dig. Beslutsfattande kommer naturligt för dig. Som ledare är du ett föredöme för dina medarbetare och bidrar till en verksamhet som utmärks av ständig utveckling och hög kvalitet genom ett kommunikativt, involverande och utvecklande ledarskap. Självklart har du ett intresse för miljö och miljöfrågor.

Du har också:

Alla lediga jobb