TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Enterprise arkitekt till Örebro Universitet

Vi söker en innovativ och affärsinriktad IT-arkitekt till Örebro universitet

Vill du vara med och skapa kostnadseffektiva IT-lösningar som skapar nytta för verksamheten? Vill du ha ett ansvar över IT-strategin men också arbeta operativt nära verksamheten? Trivs du med att ha ett mångfacetterat arbete med flera kontaktytor i en verksamhet som satsar på utveckling och tillväxt? Då kan du vara den IT-architect som vi söker till Örebro universitet.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Örebro universitets vision är att vara ett framstående universitet för en kunskapsbaserad samhällsutveckling. I dag rankas Örebro universitet bland de 500 främsta i världen enligt Times Higher Education 2019. En nära koppling mellan utbildning, forskning och samverkan är utgångspunkten för hela verksamheten. Här kommer du till ett universitet som ligger i framkant när det kommer till AI, automation och machine learning.

Som IT-arkitekt erbjuds en roll med stora möjligheter att påverka i en organisation med korta beslutsvägar. Det finns ett stort engagemang i alla delar av organisationen och en stor förbättrings-/förändrings vilja. Du blir en del i ett engagerat och kompetensstarkt team där samarbete och arbetsglädje är en viktiga komponenter.

Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen kommer du att arbeta proaktivt med att säkra att IT-strategin ligger i linje med affärsmålen. Du kommer att ha en central roll i att se över teknikval, utveckla målbild, teknisk arkitektur, styra prioriteringar och driva förändringsarbetet framåt tillsammans med teamet.

Avdelningen består i dagsläget av drygt 40-tal medarbetare fördelade inom enheterna IT-service, Drift/infrastruktur & systemutveckling samt IT-stab. Denna tjänst är placerad inom IT-stab. IT-staben består idag av enhetschefer, IT-säkerhetssamordnare, verksamhetsarkitekt, infrastrukturarkitekt samt en systemförvaltare. Du kommer att vara ett stöd, rapportera till och arbeta nära IT chefen.

Örebro universitet erbjuder bra friskvård med gym, inomhushallar samt idrottsanläggningar på campusområdet.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom IT och ett antal års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Du har en god kompetens inom IT och teknik. Vi ser också gärna att du har ett genuint intresse för digitalisering och molnet då digitaliseringsarbetet kommer vara en del av arbetet.

Du har en god kommunikativ förmåga då du kommer att diskutera frågeställningar både med tekniska specialister och med personer utan djupare teknisk kunskap. Du får energi av att driva förändringsarbete, är en självgående person med god samarbetsförmåga. Som person är du analytisk och lösningsorienterad. 

Alla lediga jobb