TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren administratör till fastighetsbolag i City

Nu söker vi en administratör / kontorsassistent till medelstort fastighetsbolag i City i Stockholm

Har du erfarenhet som assistent eller administratör och vill nu testa vingarna inom fastighetsbranschen? Vill du vara del i ett bolag som planerar att växa flerdubbelt de närmsta tre åren? Vill du jobba i ett bolag som prioriterar träning, hälsa och personlig utveckling för personalen? Då har vi tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer komma till ett bolag som utvecklar nyproducerade fastigheter i attraktiva områden i Storstockholm. Din roll som kontorsassistent blir att hjälpa bolaget att växa och nå sina mål och samtidigt ha roligt på jobbet!

Du kommer jobba tillsammans med flera serieentreprenörer med vana att leda personal och bygga bolag. Du kommer arbeta med arbetsuppgifter som både är komplexa och rutinbaserade vilket gör att jobbet är varierat och ibland kan förändras snabbt när något oförutsett händer. Bolaget kommer växa under de närmsta åren och möjligheten finns att i framtiden välja olika inriktningar på dina arbetsuppgifter när verksamheten blir större och fler personer anställs.

Personalens trivsel och utveckling är extra viktigt för ledningen på bolaget och därför läggs mycket resurser på att skapa en god arbetsplats där det finns möjlighet till personlig utveckling och tid för reflektion med månatliga workshops och efterföljande After work. Bolaget lägger dessutom mycket tid och fokus på träning och hälsa och att personalen ska må bra. Ett exempel på detta är när hela kontoret går och tränar tillsammans och bolaget erbjuder även ett gymkort som friskvårdsbidrag.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Träna på arbetstid
Träna på arbetstid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din uppgift blir att sköta administrationen för bolagets totalt 13 bolag och samtidigt förbereda processerna för nästa fas i bolagets tillväxt. Du kommer jobba tätt med bolagets anställda samt de olika delägarna utöver de många externa parterna, allt från redovisningsbyrån, revisorn till fastighetsjurister. Du kommer även att träffa externa kunder i samband med tillval på bostäderna som bolaget erbjuder. 

Du kommer jobba med både stora och små uppgifter och exempel på dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

Tjänsten kommer till viss del att kunna anpassas efter den bakgrund du har i övrigt och de arbetsuppgifter som du själv gillar och är bra på. Har du exempelvis ekonomibakgrund finns möjlighet att också ta över delar av bokföringen eller lönehanteringen i takt med att företaget växer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från bolagets huvudkontor i city tillsammans med de andra tre heltidsanställda och har regelbunden kontakt med övriga delägare och rådgivare som bolaget har i sitt nätverk. Tjänsten är på heltid och startar när rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med god erfarenhet som administratör och gillar assistentrollen och att jobba både med komplexa uppgifter varvat med många enkla och rutinbaserade. Du är duktig på att prioritera och ordning och reda är ledord för dig då enkla fel i administrationen kan leda till många följdproblem som tar tid att reda upp. Eftersom bolaget är i stark tillväxt behöver du vara en prestigelös person som gärna hugger i när nya oväntade problem dyker upp.

Alla lediga jobb