TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren AML analytiker till De Lage Landen

De Lage Landen i Stockholm söker en AML analytiker med stor erfarenhet av att jobba med företagskunder och kundbedömningar.

Som AML analytiker på De Lage Landen kommer ditt fokus att ligga på analysarbete och fördjupade kundbedömningar, så kallade EDD:er, på ärenden som kräver lite extra tillsyn. I jobbet kommer du dagligen att arbeta med kundärenden och AML-frågor och tillhör bolagets riskfunktion för att förhindra penningtvätt. Har du erfarenhet av liknande uppgifter och vill fortsätta använda din kompetens inom kundbedömning och AML? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del av AML-teamet på De Lage Landen bestående av 8 personer där ni tillsammans jobbar för att förebygga och bekämpa ekonomisk brottslighet och terrorfinansiering. Ett område som växer och med din kompetens kommer du kunna bidra till en fortsatt utveckling av avdelningen på DLL.  

De Lage Landen är ett finansbolag med huvudkontor i Nederländerna där Stockholmskontoret utgör det Nordiska huvudkontoret. Det är också ett av få bolag inom leasing och finans som finns representerade i alla världsdelar. I rollen jobbar du enbart med företagskunder och hanterar ärenden på nordisk nivå. 

Centralt kontor
Centralt kontor
Livspussel
Livspussel
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som AML Analytiker jobbar du med fördjupande kundbedömningar av företagskunder på nordisk nivå. 

Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som AML Analytiker hos vår kund arbetar du på nordisk nivå med företagskunder enbart. Eftersom arbetet bygger på riskbedömning innebär det mycket analys och utredning på kundnivå men ingen extern kundkontakt. Tjänsten är på heltid, under kontorstider och planeras starta så snart som möjligt. Du kommer att vara placerad på De Lage Landens kontor i centrala Stockholm. 

VEM ÄR DU?

För jobbet ser vi att du har runt 5 års arbetslivserfarenhet av kundbedömningar samt avslutad universitetsutbildning inom ekonomi eller juridik. Du behöver ha erfarenhet av att jobba med företagskunder samt mycket god förståelse för bolagsuppbyggnad och ägarstrukturer, då du kan komma att utreda komplexa bolagsstrukturer i dina dagliga ärenden. Det är viktigt att du kan arbeta på både engelska och svenska och har en hög och professionell nivå i både tal och skrift. Det är viktigt att du har hög integritet och kan arbeta under sekretess, då du kommer tolka juridisk dokumentation och skapa beslutsunderlag dagligen.

Som person ser vi att du är analytisk och har lätt för att se sammanhang och utläsa mönster och strukturer ur en stor mängd information, då du kommer jobba självständigt med dina ärenden och beslut. Då dina ärenden kommer att vara komplexa så krävs det att du är uthållig och trivs med ett detektivliknande arbete för att hitta svaren. Ett mycket stort intresse för frågor relaterade till compliance och AML är också viktigt.

Är du erfaren inom kundbedömningar och van att jobba med företagskunder? Vill du ta steget in i en ny roll, kanske i en annan bransch där du kan ha nytta av dina tidigare erfarenheter? Välkommen med din ansökan! 

Alla lediga jobb