TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren AML teamledare till De Lage Landen

Vi söker dig som har erfarenhet av AML och som kan axla teamledaransvar till De Lage Landen i Stockholm. Sök här!

Som erfaren teamledare inom AML på De Lage Landen ansvarar du för att leda ett team som arbetar med analyser och riskbedömningar inom AML. Vill du få en chans att arbeta aktivt mot penningtvätt och kombinera ledarskap med operativt arbetet med fördjupade kundbedömningar? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna roll hos De Lage Landen tar du ansvar för ett team som har en viktig del i arbetet med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Du får en ansvarsfull roll i ett välrenommerat företag med fina lokaler i centrala Stockholm. AML-frågor får allt ett större fokus vilket innebär att du i din roll även kommer vara ett viktigt stöd till andra chefer inom verksamheten. Ta chansen och bidra aktivt till att stärka upp detta centrala område!

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som teamledare inom AML arbetar du operativt och leder ett team som ansvarar för De Lage Landens övervaknings- och rapporteringsskyldighet inom AML.

Det innebär att du:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll på De Lage Landen leder du ett nybildat och engagerat team som jobbar på nordisk nivå. Du är en del av ett managementriskteam som även består av De Lage Landens kreditchefer i övriga nordiska länder. Du kommer att rapportera till riskchefen för Norden. Start sker omgående och du arbetar kontorstider, med möjlighet till viss flexibilitet.

VEM ÄR DU?

Till rollen som teamledare inom AML på De Lage Landen ser vi att du har:

Som person ser vi att du är analytisk och har lätt för att se sammanhang och utläsa mönster och strukturer ur en stor mängd information. Det är av stor vikt att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda relationer. Vi ser också gärna att du är kreativ, strukturerad, självständig.

Alla lediga jobb