TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren bergmekaniker till Zinkgruvan Mining

För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker vi en erfaren bergmekaniker / rock mechanics engineer.

Vill du arbeta i ett framgångsrikt och lönsamt företag? För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker nu en erfaren bergmekaniker som är redo att ta nästa steg i sin karriär. I rollen är du företagets specialist inom bergmekaniska frågor och du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor på gruvplaneringen och produktionsavdelningen.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologiskt bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter. I rollen får du en viktig position inom företagets gruvplaneringsavdelning. 

För våra medarbetares välbefinnande erbjuder vi olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter. 

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som bergmekaniker utgör du teknisk stöd samt ansvarar för de bergmekaniska frågorna i företaget. Du rapporterar till sektionschefen för gruvplaneringen. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning med inriktning berg- och anläggningsteknik eller motsvarande erfarenhet inom området samt gärna ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kunskaper inom MAP3D är meriterande. 

Som person är du analytisk, kommunikativ och trivs att arbeta i team. Vidare är du pålitlig och vill utvecklas inom ditt kompetensområde.  Du talar och skriver engelska obehindrat.

Alla lediga jobb