TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren ekonomiassistent till Teenage Engineering

Teenage Engineering söker en positiv och orädd ekonomiassistent i Stockholm. Läs mer här!

Teenage Engineering i Stockholm söker en ekonomiassistent som vill bidra med sina goda kunskaper inom reskontra och vara med på en spännande utvecklingsresa. Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett kompetensintensivt och värderingsstyrt bolag där vår personal är vårt främsta kapital. I din roll får du möjlighet att använda dig av dina reskontrakunskaper i en prestigelös organisation med internationell prägel. Vi har en god tillväxt och vår framgång medför en föränderlig miljö – någonting vi hoppas också blir inspirerande för dig i din roll.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att i huvudsak ansvara för kundreskontra men även för delar av leverantörsreskontra. Det inkluderar bland annat:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som ekonomiassistent kommer du arbeta i en roll med bredd där du har goda möjligheter att vara med och utveckla våra processer. Du kommer självständigt att ta ansvar för reskontran men du finner ett tryggt och solitt bollplank i vår redovisningsansvarig. Vi sitter i fina och moderna lokaler i Hammarby Sjöstad.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med ekonomiutbildning och några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Rollen kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift. Struktur, noggrannhet och ett sinne för siffror är också viktigt för att bli framgångsrik i rollen. Du är en nyfiken, ansvarsfull och driven problemlösare som kan arbeta självständigt.

Vi befinner oss i en tillväxtfas och söker en trygg och stabil lagspelaren som inte duckar för eget ansvar, har ett öga för detaljer, är snabblärd och utrustad med mycket tålamod. Din tidigare erfarenhet som ekonomiassistent ger också ett helhetstänk samt systemvana av olika system t.ex. Fortnox, Excel och Centra. Du bidrar gärna till en god stämning på jobbet och är både hjälpsam och prestigelös.

Alla lediga jobb