TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren inköpare/upphandlare till globalt bolag!

Söker du din nästa utmaning inom inköp och upphandling?

För ett längre uppdrag söker vi nu en erfaren inköpare/upphandlare med kunskaper i SAP. Vill du ha ett eget kategoriansvar och vara en del av ett internationellt krossfunktionellt team på ett globalt bolag? Lockas du av en tjänst där du arbetar operativt med upphandling såväl som med strategiska leverantörsförhandlingar? Då har vi möjligheten för dig!

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att jobba som konsult hos TNG Tech får du chansen att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig som vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett intressant företag. Många av våra konsultuppdrag kan leda till direkt anställning hos kund.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara en del av ett internationellt upphandlingsteam och vara placerad i Malmö. Resor i tjänsten kan förekomma. Till att börja med är uppdraget hos vår kund på 1 år med goda möjligheter till förlängning. 

VEM ÄR DU?

Du ska ha några års relevant erfarenhet av inköp med kunskaper inom strategiskt inköp och upphandling. Du ska även ha en teknisk förståelse för inköpskategorier och ha relevant förståelse för leverantörsmarknaden. Du har även ha goda kunskaper och kompetens inom förhandling. Du ska ha god erfarenhet av SAP (tex. SAP MM) och goda kunskaper inom MS Office. Har du kunskaper inom AB04, ABT06 samt ABK09, AMA AF och AF Konsult är det meriterande. Du talar och skriver mycket god svenska och är van vid att använda engelska i din yrkesroll. Har du goda kunskaper inom tyska är det en fördel. 

För att lyckas i rollen ser vi att du kommunicerar effektivt, är serviceorienterad och resultatorienterad. Du har lätt för att samarbeta och jobba i team men är van vid självständigt arbete. 

Alla lediga jobb