TNG
Erfaren Java-utvecklare till SEB i Stockholm

Erfaren Java-utvecklare till SEB i Stockholm

Vill du arbeta med ny teknik, webbapplikationer och integrationslösningar? Vi söker en java-utvecklare till SEB Kort i Stockholm.

Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-22
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel
Madelene Larsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Vill du arbeta med ny teknik, webbapplikationer och integrationslösningar? Vi söker en java-utvecklare till SEB Kort i Stockholm.

Här blir du en del av ett gäng med positiva och engagerade kollegor där vi utbyter innovativa idéer och utvecklas tillsammans. Vi har bred och djup kompetens och ser fram emot att kunna förstärka vårt team ytterligare.

OM JOBBET

OM JOBBET

SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken som Eurocard och Diners Club samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med 660 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten.

Vi erbjuder dig:

  • Ny- och vidareutveckling i några av SEB:s viktigaste internetsystem som kräver hög säkerhet, prestanda och tillgänglighet
  • Stort fokus på integrationer och öppna API:er mot interna och externa partners
  • Möjlighet att påverka vår framtida arkitektur och design
  • Erfarna kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper till andra
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv

 

Ditt team och arbetsplats:

Kulturen präglas av öppenhet, engagemang och glädje. Du kommer att tillhöra team Frontline som har ansvaret för SEB Korts Internetlösningar. Grupperingen på 20 personer består av två utvecklingsteam som sitter tillsammans med teamledare, arkitekter, kravanalytiker, utvecklare och testledare. Utöver dessa team finns också ett Tech-team som har fokus på teknik, plattformsfrågor, configuration management och automatisering av tester samt har till uppgift att stötta de andra teamen.

Det är viktigt för oss att vår personal trivs och mår bra på jobbet. Vi har friskvårdsbidrag och After Work samt andra aktiviteter. Du kommer jobba på Sveriges snyggaste kontor precis vid Mall of Scandinavia i Solna. Här finns ett av världens modernaste företagsgym med ett 30-tal gruppträningspass i veckan.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi vill att du är en erfaren java-utvecklare, gärna med erfarenhet från komplexa miljöer. Tekniskt har du erfarenhet av Java 8 eller senare, JavaScript, Html 4 och 5, Spring Framework, GIT samt OpenShift.

Andra erfarenheter som rimmar väl med rollen är erfarenhet av CSS, Eclipse, IBM Websphere Liberty, JMS/MQ, Maven och Jenkins. Även erfarenhet av utveckling inom Microsoftområdet är ett plus.

För att lyckas i din roll behöver du vara bekväm med att ta egna initiativ i ett tekniskt kompetent team. Du inspireras av att ta ansvar och driva förändringar genom ny teknik. Dessutom tycker du om att samarbeta, kunskapssprida, bidra med nya idéer, är kommunikativ och driven. Du har en god analytisk förmåga där du kan se samband och behov i verksamheten och har ett stort intresse för verktyg, arkitektur och design.

Välkommen med din ansökan!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

SEB
Uppdragsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-22
Madelene Larsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Madelene Larsson

0720030675

Räkna ut avståndet till jobbet

Stjärntorget 4, 169 56 Solna