TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren Nätverks- & IT-säkerhetstekniker

Här är möjligheten för dig som vill arbeta med nätverk och säkerhet på Europas ledande företag inom cybersäkerhet!

Vi söker dig som vill arbeta med nätverk och IT-säkerhet i vårt Security Operations Center i Malmö! I rollen kommer du även att agera rådgivande mot en eller flera kunder som Technical Delivery Manager och vara ett bollplank för mindre erfarna kollegor. I rollen får du möjlighet att arbeta både som rådgivare och specialist och hantera och skydda affärskritisk infrastruktur hos myndigheter och globalt välkända kunder med höga säkerhetskrav. Hos Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink) får du även en viktig roll i utvecklingen av våra tjänster!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar; respekt för varandra och våra åtagande, förtroende för varandra, enkelhet i fokus, innovation och prestigelöshet.

Vi är Challengers som vill förändra, utmana och växa. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen, endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi är engagerade, älskar vad vi gör och tror på kraften i att ha kul på jobbet. Genom att bygga starka relationer mellan team och avdelningar skapar vi tillsammans en arbetsplats där vi trivs och växer. Hos oss får du utbildning och möjlighet att växa och erbjuds ett generöst förmånspaket innehållande tjänstepension, aktiviteter och bidrag till friskvård, försäkringspaket, flextid och förmånsbil.

SecureLink Sweden (numera Orange Cyberdefense) ligger på 8:e plats inom IT när Young Professionals (personer mellan 25–40 år som har akademisk eller eftergymnasial utbildning och som är på väg i sin karriär) tycker till om vilka arbetsgivare de anser är mest attraktiva att arbeta och göra karriär hos. Läs mer om undersökningen som är utförd av Karriärföretag: https://karriarforetagen.se/top-10-employers-young-professionals/

Ny teknik
Ny teknik
Tjänstebil
Tjänstebil
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som erfaren Nätverks- och IT-säkerhetstekniker kommer du att arbeta i Orange Cyberdefense SOC. Hos oss kommer du även att få ett tekniskt ansvar som Technical Delivery Manager mot en eller flera kunder, vilket även innebär att du bland annat dokumenterar och säkerställer access. Du kommer att föra tekniska dialoger med kunder kring utmaningar i deras IT-säkerhetsmiljöer, men även stötta  och fungera som rådgivare för kollegor i teamet. I rollen kommer du att hantera incidenter, genomföra förändringar hos våra kunder, arbeta med problem management, operationella aktiviteter, orchestrering, automation, larmflödeshantering och proaktiva förbättringar. Ditt ansvar kommer att inkludera: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som erfaren Nätverks- och IT-säkerhetstekniker kommer du att arbeta i vår SOC i Malmö. Du blir en del av ett kompetent team på 20 personer och rapporterar till SOC Manager i Sverige. Så här beskriver kollegorna i teamet rollen och Orange Cyberdefense;

"Vår SOC är en väldigt kompetent grupp med enbart level 2 och 3-tekniker. Sen jag började i SOC har min utvecklingskurva varit maximal. Vi har alla verktyg man kan behöva och utveckling uppmuntras verkligen.
Challenger-konceptet är något som styr vår vardag, vilket kortfattat betyder frihet under ansvar.
Det ger en härlig arbetsmiljö där vi styr våra dagar mycket själva. Tillsammans utför vi några av Europas vassaste support- och drifttjänster inom nätverk och säkerhet med målet att bli bäst."
- Holger, Tech Lead, SOC Sweden

"I SOC utmanas jag varje dag och får arbeta med varierande arbetsuppgifter. Mina kollegor är några av Europas vassaste på de produkter vi driftar och ger support på. Här finns fantastiska möjligheter och vi uppmuntras till egen utveckling och eget initiativtagande. Vi är ett glatt gäng med högt till tak!"
- Alexander, Network and Security Engineer, SOC Sweden

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som brinner för säkerhet och nätverk. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av att arbeta med nätverk; routing/switching, TCP/IP, Proxy, Remote Access-lösningar och brandväggsmiljö. Det är viktigt att du är självdriven och känner stort ansvar då du kommer att arbeta med kritiska incidenter som kräver fokus, noggrannhet och systematik. Då du kommer att arbeta i en rådgivande roll, både internt och externt mot kund, är det viktigt att du är kommunikativ och har en förmåga att förmedla ditt budskap på ett tydlig och strukturerat vis, i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du kommer att få en central roll i teamet och vi tror att du är en person som gärna stöttar dina kollegor och delar med dig av din kunskap och erfarenhet.

Kunskapsområden: 

Alla lediga jobb