TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Eventkoordinator till Stockholms Handelskammare

Är du serviceinriktad med ordningssinne? Stockholms Handelskammare söker en Eventkoordinator omgående!

Gillar du att träffa mycket nya människor och drivs av att jobba i ett härligt team med varierande arbetsuppgifter av både praktisk och administrativ karaktär, då är uppdraget som Eventkoordinator på Stockholms Handelskammare perfekt för dig! Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Eventkoordinator på Stockholms Handelskammare kommer du till ett sammansvetsat team där alla drivs av att ge det lilla extra, både gentemot varandra och till besökare. Stockholms Handelskammare verkar för Stockholms utveckling och företagande där din roll är viktig i skapandet av Stockholms ledande mötesplats för näringslivet!

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Eventkoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är på heltid i minst 6 månader med goda möjligheter till förlängning och/eller överrekrytering. Då uppdraget ska tillsättas så snart som möjligt kommer intervjuer ske löpande och tillsättning sker när rätt person är på plats. Som Eventkoordinator har du tre kollegor i samma roll samt ytterligare 7 projektledare som du arbetar tätt ihop med. De flesta evenemang äger rum under dagtid men det kan också innefatta tidiga morgnar och sena kvällar. Därför krävs viss flexibilitet utanför ordinarie arbetstid.

Stockholms Handelskammare ligger i fräscha, trevliga lokaler mitt i Stockholms City med närhet till både allmänna kommunikationsmedel och grönområde. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som drivs av att ge service och har förmågan att ligga ett steg framför hela tiden. Kanske har du tidigare erfarenhet från hotell och receptionsarbete eller som konferensvärdinna? Som Eventkoordinator är du med i hela processen och stöttar samtliga projektledare med allt ifrån uppstart och planering, ser till att allting finns på plats, är värd/värdinna under eventet samt ser till att det är snyggt efter. 

Din roll kommer vara mycket praktisk men övervägande administrativ så det är viktigt att du är intresserad av och bekväm i användningen av datorn som arbetsverktyg. Din förmåga till samarbete och att se vad som behöver göras är viktiga för att du ska trivas i din roll. Du kommer att ha många kontaktytor varför det är viktigt att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.

Alla lediga jobb