TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Export Sales Manager mot IT och tillverkning

Pronomic söker en Export Sales Manager till Sollentuna

Har du intresse för konstruktion och ergonomi? Pronomic fortsätter sin tillväxt och söker nu en Export Sales Manager (teknisk säljare) som är intresserad av lösningsförsäljning och som vill arbeta med internationella kunder och nya partners.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta lösningsorienterat över stora delar av världen, några kunder har huvudkontor i Sverige. Behovet av lösningar finns i huvudsak inom tillverkning, men även i andra industrier. Kunderna är ofta multinationella med tillverkning av mat, läkemedel, utrustning och du träffar produktion/ produktansvarig och tekniker ute i deras verksamhet.
Fokus ligger på att göra affärer med nya kunder. Vi erbjuder dig att i en bred och spännande kundkrets och tillsammans med våra konstruktörer, ta fram kundanpassade mobila lyftlösningar.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
6 v semester
6 v semester
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Flextid
Flextid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta med kommersiella, tekniska och juridiska frågeställningar som är direkt kopplade till lösningarna. Tjänsten innebär ett nära samarbete med kundens övriga tekniker och organisation. Arbetet är förlagt under dagtid och tjänsten innebär ca 5-10 resdagar per månad.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som framförallt har ett stort driv att söka och sälja till nya kunder. Du älskar kundanpassade lösningar och har säkert några års erfarenhet av lösningsförsäljning. Du kan hantera flera projekt samtidigt, arbetar självständigt och kunskaper i Officepaketet. Du är idérik, affärsmässig, pragmatisk och van vid att jobba nära kunder. Då tjänsten innebär många externa och interna kontakter krävs en god förmåga att kommunicera med olika personer på både svenska och engelska.
Vi ser även att du är noggrann i ditt dagliga arbete och trivs både att arbeta enskilt och i grupp. Du som söker är en positiv och ansvarsfull person.

 

 

Alla lediga jobb