TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Extra jobb; receptionist till kontor i Göteborg.

Letar du efter ett givande och omväxlande extrajobb? Till kund i Göteborg söker vi dig som vill jobba extra som receptionist.

Är du intresserad av att jobba extra? Vill du ha ett omväxlande arbete med många kontaktytor? Till vår kund som verkar inom den offentliga sektorn söker vi nu dig som vill arbeta i deras reception och bidra till deras extern och interna service. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som receptionist hos vår kund erbjuds du ett socialt och utvecklande extrajobb med möjlighet att lära dig allt om offentlig verksamhet. Uppdraget kommer att starta omgående och löpa fortsättningsvis under hösten med både fasta datum och främst extra arbetspass vid behov. Vidare erbjuder vi dig:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som receptionist hos vår kund är det ditt uppdrag att ge bästa möjliga service internt på bolaget såväl som externt för bolagets gäster.

Ansvarsområden

Arbetsuppgifter

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Under dina arbetspass kommer du att ansvara för receptionen i attraktiva och fräscha lokaler på Lindholmen i Göteborg. Till vår kunds kontor tar du dig enkelt med den närliggande kollektivtrafiken och för dig som tar bil finns det bra parkeringsmöjligheter. 

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Till denna tjänst söker vi dig som har annan huvudsaklig sysselsättning. Vidare söker vi dig som älskar att leverera service över kundens förväntan, är flexibel och har god förmåga att på ett självständigt sätt prioritera dina arbetsuppgifter. Troligtvis har du tidigare erfarenhet från någon form av kundservicearbete, gärna reception, men det är inget krav.

Du är positiv med en "can do" attityd och med stor lyhördhet för omgivningens behov. Vidare är du strukturerad, proaktiv och noggrann i ditt arbetssätt. Andra egenskaper som värdesätts högt på är prestigelöshet och integritet. Du behärskar både svenska och engelska, i tal och i skrift. 

Vi förväntar oss att du har möjlighet att rycka in vid kort varsel vid sjukdom, vabb, etc. 

Alla lediga jobb