TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Extrajobb Rekryteringsassistent till TNG Göteborg

Vill du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering på innovativt företag? Välkommen till TNG i Göteborg!

Som rekryteringsassistent på TNG får du dagligen bidra till att en av våra viktiga målgrupper kandidaterna får en upplevelse i världsklass! Det är ett extrajobb för dig som vill lära dig mer om rekrytering, kandidatattraktion och sourcing och är en perfekt kombination för dig som kanske studerar personal eller HR.

På TNG är vi stolta över att arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning, på riktigt. Vi har utvecklat de modernaste metoderna och verktygen som idag finns på den svenska marknaden inom området. Vad sägs tex om världens första projekt med social AI-intervjurobot eller en transparent rekryteringsprocess. Dina blivande kollegor har högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett företag med starka värderingar, erfarna ledare, ett magiskt kunderbjudande och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. I vår företagskultur är innovation vardag. Du kommer få chansen att lära dig rekryteringsprocessens alla moment och självständigt arbeta med annonsskapande, urval, intervjuer och digital referenstagning.

Du kommer bland annat att mötas av;

Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny teknik
Ny teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som rekryteringsassistent på TNG kommer du arbeta med att;

Allt eftersom du skaffar dig kunskap kommer din vardag att innehålla fler arbetsuppgifter och ansvarsområden.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i en grupp rekryterare och kandidatansvarig vars uppgift är att hitta kandidater och lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. Detta gör vi i en fantastisk miljö på det co-working kontor (United Spaces) som TNG sitter, i centrala Göteborg. Varje morgon prioriteras dagens uppgifter och ditt bidrag är väsentligt för att snabbt nå resultat.

Tjänsten kommer tillsättas snarast och vi ser långsiktigt på vårt samarbete. Arbetstiderna kommer vara flexibla och kan kombineras med din huvudsakliga sysselsättning. Tjänsten kan komma att utvecklas med såväl mer timmar som uppåt heltid framöver.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier tex inom personal eller HR, alternativt annat deltidsarbete. Dvs du söker ett extrajobb inom rekrytering som du planerar att ha ett bra tag framöver, för att på sikt är det inom rekrytering och bemanning du vill arbeta helt framöver.

Som person behöver du vara;

Alla lediga jobb