TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Extrajobb som receptionist hos Älvstranden

Nu söker vi dig som vill ha ett roligt extrajobb med möjlighet att få inblick i en spännande verksamhet i Göteborg!

Har du en huvudsysselsättning men vill arbeta några timmar extra i veckan? Kanske har du ett intresse av stadsutveckling eller offentlig verksamhet? Här ges du möjlighet att få en unik inblick i Älvstranden, Nordens största stadsprojekt!

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med Göteborgs Stads förvaltningar och näringslivet skapar man en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds ett socialt och utvecklande extrajobb med möjlighet att lära dig allt om offentlig verksamhet. Uppdraget kommer att starta vecka 32 och löpa fortsättningsvis under hösten med både fasta datum och extra arbetspass vid behov.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som receptionist på Älvstranden är det ditt uppdrag att ge högkvalitativ service internt på bolaget såväl som externt för bolagets gäster.

Ansvarsområden

Arbetsuppgifter

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Under dina arbetspass kommer du att ansvara för receptionen i attraktiva och fräscha lokaler på Lindholmen i centrala Göteborg.  

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som älskar att leverera service över kundens förväntan, är flexibel och har god förmåga att på ett självständigt sätt prioritera dina arbetsuppgifter. Troligtvis har du tidigare erfarenhet från någon form av kundservicearbete, gärna reception, men det är inget krav. Du är positiv med en "can do" attityd och med stor lyhördhet för omgivningens behov. Vidare är du strukturerad, proaktiv och noggrann i ditt arbetssätt. Andra egenskaper som värdesätts högt är prestigelöshet och integritet.

Vi förväntar oss att du har möjlighet att arbeta ca 2 halvdagar per vecka, samt rycka in vid kort varsel vid sjukdom, vabb, etc.

Alla lediga jobb