TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Extrajobb som visningsvärd på Bonava i Göteborg

Letar du efter ett roligt och socialt extrajobb i Göteborg? Nu söker vi dig som vill jobba som visningsvärd på kvällar och helger.

Söker du efter ett roligt och socialt extrajobb? Nu söker vi dig som vill jobba som visningsvärd på bostadsbolaget Bonava. Här får du en möjlighet att förvärva ett flexibelt extrajobb där du samtidigt får utveckla dina sociala och säljande sida. Start är omgående och urval görs löpande. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som visningsvärd på Bonava erbjuds du ett flexibelt och socialt extrajobb, perfekt för dig som studerar, är pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Jobbet som visningsvärd är en god erfarenhet att ta med sig vidare i arbetslivet och du får samtidigt en social roll med ansvar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som visningsvärd är du med och ansvarar för bostadsvisningar. Detta innebär att representera företaget på bästa möjliga sätt och tillsammans med säljaren presentera bostaden till spekulanterna.

Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på deltid och du förväntas kunna arbeta ca 2-4 timmar per vecka. Arbetspassen kommer att vara vardagskvällar, men också varannan helg. Arbetspass på dagtid kan förekomma.

Bonava har sina visningar nu främst i södra Göteborg, angränsade till Mölndal. Andra visningar kommer framöver och därav ser vi att du har möjlighet att ta dig till visningarna via kollektivtrafik, egen bil eller dylikt. Start sker så snart som möjligt och uppdraget kommer att löpa på under en längre tid framöver.

VEM ÄR DU?

Detta är ett extrajobb där du kommer ha mycket kontakt med besökare samt förbereda inför visning. Därför tror vi att det är bra om du:

Alla lediga jobb