TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fastighetsansvarig till Euromaint, Stockholm

EuroMaint Rail AB söker en affärsmässig Fastighetsansvarig.

Har du kunskaper inom Facility Management och intresse för förvaltning och utveckling av fastighetsaffären? Euromaint söker just nu en Fastighetsansvarig som kan ta ett helhetsgrepp om samtliga Euromaints fastigheter och utveckla dessa med lösningar som maximerar lönsamheten. Har du dessutom erfarenhet av förhandlingar, fastighetsjuridik och ekonomisk uppföljning är det dig vi söker!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som fastighetsansvarig på Euromaint kommer du få vara med och skapa en ny roll där du bidrar med dina kunskaper inom fastighetsförvaltning och med din affärsmässighet. Vi erbjuder dig en strategisk tjänst där du ansvarar, planerar och genomför alla förekommande aktiviteter. Du kommer till en kreativ och positiv arbetsplats som präglas av professionalism och ansvarstagande. Du erbjöds en roll där du får bygga relationer, utveckla fastighetsaffären och aktivt arbeta med affärsutveckling. Du får arbeta mot många olika kontaktytor inom Euromaint och utanför.

Vi på Euromaint litar på våra medarbetares kompetens, vilket innebär att du både kommer få ta ansvar och har mandat till beslut.

 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta nära Euromaints fastighetsägare och tillsammans följa upp utfall och efterlevnad av ingångna avtal. Du har ansvar för verksamhetens kostnadsbudget och du deltar aktivt i arbetet med budget och anbud. Tjänsten kan vara placerad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Örebro.

Resor i tjänsten förekommer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildning, gärna inom fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi eller fastighetsjuridik.  Vi räknar med att du hunnit skaffa dig några års erfarenhet av kommersiell och teknisk förvaltning av fastigheter. Eventuell erfarenhet av upphandling enligt LOU och förhandlingsarbete är meriterande.

Som person tar du gärna egna initiativ och gillar ansvar samt får saker att hända. Du drivs av att utveckla affärer och tar vara på de affärsmöjligheter som uppstår. Vi ser gärna att du har ett starkt positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet och en hög integritet då du varje dag möter många olika kontaktpersoner. Du skall ha handlingskraft och en förmåga att verkställa planer med engagemang och beslutsamhet. Du är en person som stödjer och uppmuntrar andra när det uppstår problem, är bestämd och pålitlig.

Alla lediga jobb