TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fastighetsförvaltare till stor aktör i Stockholm

Vi söker nu en erfaren fastighetsförvaltare som får arbeta kundfokuserat och vara bostadsrättsföreningars närmst kontakt.

Trivs du med kundkontakt och vill du jobba i en varierande roll inom fastighetsförvaltning? Vill du kunna jobba nära dina kunder och skapa ett gott intryck för långsiktiga samarbeten? Vi söker en engagerad och erfaren fastighetsförvaltare till vår kund, vilket är ett ledande kooperativt företag i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som fastighetsförvaltare erbjuds du en dynamisk roll där du får jobba med relationsskapande både internt och externt. Du blir en del av ett härligt team om cirka 16 personer där handlingskraft genomsyras. Du kommer få ett stort förtroende för att arbeta självständigt, ta eget ansvar och egna beslut som berör dina kunder, i rollen som fastighetsförvaltare. Här får du bidra med din expertiskunskap och vara med i utvecklingen av bostadsrättsföreningar. Du kommer ansvara för ett geografiskt område i norra Stockholm.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din tjänst som fastighetsförvaltare har du ett helhetsansvar för dina kunder och fastigheter i ditt geografiska område. Du ansvarar bland annat för att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en heltidstjänst där du arbetar vanliga kontorstider kl. 8.00-17.00. Då du spenderar mycket av din tid hos dina kunder så erbjuds du en poolbil, alternativt att du kör egen bil och får milersättning. Du jobbar nära ditt team och rapporterar till affärsområdets chef. Vissa möten med bostadsrättsföreningar kommer vara förlagda under kvällstid. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller liknande område. Vi räknar med att du har erfarenhet inom fastighetsförvaltning och har tidigare arbetat med att planera underhåll. Det är ett krav att du innehar B-körtkort. 

Vidare tror vi att du är ansvarstagande och affärsmässig och ser gärna till att få saker gjorda. Då du jobbar mycket med kunder ser vi gärna att du är kommunikativ i ditt arbetssätt och trivs med relationsbyggande. Du ansvarar för dina fastigheter vilket innebär att du är självständig. 

Alla lediga jobb