TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Financial Controller till stort IT bolag i Kista

Financial Controller till IT bolag i Kista

Vill du jobba med kostnadsuppföljning och koncernrapportering i en stimulerande miljö? På detta uppdrag får du möjlighet att jobba och utvecklas tillsammans med kollegor som har liknande arbetsuppgifter. Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Just nu söker en av våra större kunder en Financial Controller till deras redovisningsteam som består av 5 redovisningsekonomer / financial controllers. Vår kund sitter i fina lokaler i Kista och tjänsten förväntas tillsättas omgående. För rätt person kan det leda till en fast tjänst hos företaget. Så söker du jobb idag, sök tjänsten nu!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som financiall Controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara relaterade till koncernrapportering och uppföljning och analys av personalrelaterade poster.

Du kommer även jobba med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag via TNG på 6 månader och för rätt person finns möjlighet till överrekrytering. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med goda redovisningskunskaper och erfarenhet av koncernrapportering. Du skall även ha erfarenhet av att hantera och analysera personalrelaterade poster såsom semersterskuld, lön och pensioner. Du bör ha förståelse för legala redovisningsprinciper som IFRS samt erfarenhet av K3.

Goda kunskaper i Excel samt  att du behärskar både svenska och engelska är ett krav. 

 

För att trivas i rollen bör du vara analytisk, noggrann och prestigelös med ett strukturerat arbetssätt för att möta deadlines. Du har ett strategiskt tänkande och en utvecklad fallenhet för planering på både kort och lång sikt. Som person är du självgående och tar egna initiativ. Du gillar att jobba serviceinriktat och värdesätter samarbete och goda relationer till kollegor.

 

 

Alla lediga jobb