TNG
Finisar söker en processingenjör inom våtkemi

Finisar söker en processingenjör inom våtkemi

Vi på Finisar är världsledande inom optisk kommunikation och söker nu en produktionsnära processingenjör inom våtkemi.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-25
6 v semester 6 v semester
Bonus Bonus
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Dana Jennerström
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Vi på Finisar är världsledande inom optisk kommunikation och söker nu en produktionsnära processingenjör inom våtkemi.

Har du som processingenjör grundläggande kemikunskaper och tidigare erfarenhet från processindustrin? Till Finisar i Järfälla, ett världsledande företag inom optisk kommunikation, söker vi nu en processingenjör inom oorganisk kemi. I rollen som processingenjör har du det övergripande ansvaret för produkt- och processförbättringar. Vi i sektionen befinner oss just nu i en spännande fas och behöver därför en engagerad medarbetare för att kunna utveckla verksamheten till att kunna ta fler och större åtaganden inom process. Finisar är en snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och som processingenjör hos oss kommer du få tillgång till de resurser du behöver. Låter det spännande? Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos Finisar kommer du ha en viktig och utvecklande roll i en internationell och högteknologisk miljö. Ditt arbete hos oss kommer direkt att påverka vår utveckling som världsledande företag inom optisk kommunikation.  Du kommer att vara en del av en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar på en framtidsinriktad och global marknad. Finisar värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas.  

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som processingenjör inom oorganisk kemi kommer du att stödja produktionen i det dagliga arbetet. Du kommer att ha ansvar för att:

  • hantera avvikelser, felsöka och utveckla lösningar för processer och utrustningar
  • driva projekt i syfte att gå allt mer mot semi - och helautomatiserad produktion
  • ansvara för processprestanda och produktionskrav
  • dokumentera och underhålla processdokumentation och rutinbeskrivningar
  • att arbeta med förbättringar och utvecklingen av produkter inom ditt område
  • utbilda tekniker och certifiera dessa


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Avdelningen består två grupper om 15 personer. Den ena gruppen består av sex processintegratörer som arbetar med industrialisering av nya produkter samt förvaltar befintliga produkter som är släppta för produktion. Den andra gruppen består av 9 processingenjörer, där respektive ingenjör har ett eget specialistområde såsom våt, torrets / tunnfilm, slip & poler, och litografi.

Kontoret är beläget i Järfälla. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör med examen inom kemi, materialteknik, nano-/mikro-elektronik eller liknande områden. Du har ett par års erfarenhet från tillverkningsindustrin och har du dessutom erfarenhet ifrån halvledarindustrin, är det mycket meriterande. Vidare har du flerårig erfarenhet av projektledning. Du trivs med att ansvara för ditt arbete och kan utföra det självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med olika kompetenser och människor. I din roll som nyckelspelare måste du även vara en lagspelare!

Kunskaper inom kemi, metallisering, halvledar processing är önskvärt för denna tjänst.

För att du ska vara framgångsrik i rollen som processingenjör ser vi framförallt att du har en god analytisk förmåga. Du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Som person är du handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalitet. Du trivs att arbeta "hands on", är modig, idérik och har en stark drivkraft att identifiera förbättringsområden och agera på eget initiativ. Du stöder och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du trivs med teamarbete och har en god kommunikativ förmåga. Du har goda kunskaper i svenska och/eller engelska, både i tal och skrift.

TNG Group AB

TNG Group AB

Finisar is a global technology leader in optical communications. Our world-class products enable high-speed voice, video and data communications for networking, storage, wireless, and cable TV applications. For more than 30 years, we have created critical breakthroughs in optics technology and supplied system manufacturers with the production volumes needed to meet the exploding demand for network bandwidth. Finisar´s industry-leading products include optical transceivers, optical engines, active optical cables, optical components, optical instrumentation, ROADM & wavelength management, optical amplifiers, and RF-over-Fiber.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-25
Dana Jennerström
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Bruttovägen 3