TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Finsktalande IT-support till NCC i Solna

Nu söker vi dig som vill jobba inom IT-support till NCC Industry IT i Solna. Sök fördomsfritt med fokus på din potential!

Vill du arbeta inom IT-support? Brinner du för service och problemlösning? Nu söker vi en finsktalande firstline support till ett av nordens största byggföretag NCC Industry IT i Solna. Hos NCC är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att jobba på ett av nordens största byggföretag i en omväxlande och välkomnande organisation. Vi erbjuder dig ett arbete där kommunikation och IT kommer att stå i fokus. I rollen så kommer du att arbeta primärt med applikationssupport för NCC interna system.

Du blir en del av ett team som jobbar mot hela den nordiska marknaden och du kommer få stor möjlighet att utvecklas i din roll som firstline support och framförallt inom affärssystem.

Ny Teknik
Ny Teknik
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som firstline support på NCC kommer du:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I rollen så kommer du att ha daglig dialog och uppföljning av NCC Industrys IT-leverantörer. Du kommer också att delta i test och IT projekt eller projekt i verksamhet där IT kompetens behövs. Generalistkompetens och en nyfikenhet att lära sig nya saker är till stor fördel och kommer att behövas för att bemästra en spretig systemflora där gammalt möter nytt. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll krävs att du talar flytande finska, svenska och engelska.

Vi ser att du har en bred och generell IT kompetens. Vi ser även att du har tidigare arbetslivserfarenhet av firstline support eller liknande roller, samt har erfarenhet av affärssystem med komplexa integrationer och felsökning. Som person är du serviceminded och strukturerad i ditt arbetssätt. 

Alla lediga jobb