TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Finsktalande kundtjänst till Matsmart, Stockholm

Vi söker finsktalande medarbetare till Matsmarts kundtjänst i Stockholm! Talar du finska och vill jobba med kundservice? Sök här!

Vi rekryterar just nu finsktalande medarbetare till det klimatsmarta företaget Matsmarts kundtjänst. Är du intresserad av kundservice, administration och talar dessutom finska? Ta chansen och bli en del av denna kundservice som just nu siktar mot den finska marknaden, där du kommer vara en nyckelperson i ett motiverat och engagerat team. Låter detta som en spännande utmaning för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Matsmart erbjuder vi dig en utvecklande roll i en positiv och jordnära miljö, där du har stor möjlighet att påverka med dina idéer om hur verksamheten ska utformas och utvecklas på bästa möjliga sätt för våra finska kunder. Här jobbar du nära andra avdelningar och kommer vara en del av ett team inom kundtjänst som dagligen drivs av att leverera förstklassig service. 

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen inom kundtjänst kommer du vara den finska supportens ansikte utåt.

Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer bli en del av ett kundtjänstteam på fem personer, som både sitter i Stockholm och Katrineholm. Start sker enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med en sex månaders provanställning till att börja med. Dina arbetstider kommer variera mellan 8-16 och kan även innebära kvällspass längre fram. 

VEM ÄR DU?

Till jobbet som finsktalande kundtjänstmedarbetare söker vi dig som drivs av att leverera förstklassig service och gillar att samarbeta med dina kollegor för att uppnå bästa möjliga resultat i arbetet. Vi ser även att du är strukturerad och har möjlighet att prioritera väl mellan olika arbetsuppgifter. 

Vi ser också att du: 

Alla lediga jobb