TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Flertalet extrajobb / deltidsjobb inom kundtjänst

Nu söker vi flertalet kundtjänstmedarbetare på deltid till ett företag inom bank och finans i centrala Stockholm!

Söker du ett arbete du kan kombinera med en annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis studier? Vill du jobba inom bank och finans? Tycker du om service? Då är det här ett perfekt deltidsjobb/extrajobb för dig. Här får du en fantastisk möjlighet att få en fot in i bank och finans världen där du får arbeta som kundtjänstmedarbetare hos ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag i Stockholm. Vår kunds behov är på längre sikt och därför söker vi dig som ser en framtid inom bank och finans, vill utvecklas och arbeta under en längre period framöver.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund i centrala Stockholm erbjuds du en gedigen introduktionsutbildning där verksamheten presenteras och arbetsuppgifterna introduceras. Du blir en del av ett positivt team där ni arbetar mot uppsatta mål, men på ett självständigt sätt. Här finns goda möjliheter att utvecklas inom kundservice mot bank och finans. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll inom kundtjänst kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta uppdrag är på deltid/extra och gäller endast under de två sista veckorna i månaden, närmre bestämt mellan den 17e och 2a varje månad. Under dessa två veckor finns det möjlighet till att antingen jobba deltid eller heltid. Det erbjuds två tillfällen för start av introduktionsutbildning, i början av augusti och i mitten av augusti. Du får då en 2 veckors utbildning på heltid och sedan går tiderna över enligt ovan. Kontoret ligger i fräscha lokaler mitt i Stockholms city. Uppdraget pågår i minst 6 månader framåt med mycket goda möjligheter till förlängning.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen tror vi att du har:

Alla lediga jobb