TNG

Fordonsförvaltare till MTR Tech i Stockholm

MTR Tech i Stockholm söker en Fordonsförvaltare som vill bidra till att MTR Tech fortsätter vara ett underhållsbolag i världsklass

Arbetsgivare MTR
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-20
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Dana Jennerström
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

MTR Tech i Stockholm söker en Fordonsförvaltare som vill bidra till att MTR Tech fortsätter vara ett underhållsbolag i världsklass

Det görs över en miljon reson varje dag i Stockholms tunnelbana. Som Fordonsförvaltare på MTR Tech är du en viktig del i detta eftersom du dagligen bidrar till att människors vardag fungerar. Dessutom är du med och bidrar till företagets utveckling och ett hållbart samhälle. I den här rollen är du ansvarig för fordonsflottan C20 som omfattar 271 vagnar, en av de tre stora fordonstyper som dagligen trafikerar Stockholms tunnelbana. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss ingår du i en miljö med hög och positiv förändringstakt där du blir en central del i MTR Techs fortsatta utvecklingsresa. Vi erbjuder dig en roll med stort ansvar och variation i arbetsinnehållet samt goda möjligheter att, genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget. Du ingår i ett team med kompetenta och trevliga kollegor. När du blir en av oss blir du en viktig del av MTR som håller Stockholm och Sverige i rörelse 365 dagar om året.

MTR är ett starkt varumärke som internationellt är välkänt för sitt engagemang i de samhällen företaget finns. Vi är öppna, varma och omtänksamma. Med ett tydligt, enkelt och pålitligt sätt vill vi hela tiden förstå mer för att komma framåt. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds du en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer samt rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express och Martin Olsson.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Fordonsförvaltare på MTR Tech förväntas du leda och fördela de teknikuppdrag som du ansvarar för inom Fordonsförvaltningen. Du har övergripande ansvar för förvaltningsplanen som innefattar planering, genomförande och uppföljning samt för att den kommuniceras korrekt till såväl interna som externa intressenter. Eftersom vi strävar efter att utvecklas i takt med den senaste tekniken kommer du även att ansvara för omvärldsbevakning och hålla koll på senaste teknikutveckling inom ditt ansvarsområde.

Du kommer även:

  • Ansvara för underhållsplaner, konfiguration samt ändringshantering som rör flottan och dess komponenter.
  • Analysera felutfall och underhållsbehov samt initiera förbättringsåtgärder för att optimera flottans hållbarhet och livslängd
  • Hantera kostnadseffektivitet ur flottans livscykelperspektiv.
  • Samordna frågor som rör uppgraderingsprojekt, ombyggnationer eller utredningar kopplat till fordonsflottan.
  • Leda och delta i interna och externa möten i frågor som rör fordonsförvaltning.
  • Utveckla processer för förvaltning av tillgångar i enighet med krav och standarder så som ISO 55000.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en central del i MTR Techs starka och engagerade fordonsförvaltarteam. Du har daglig kontakt och agerar i nära samarbete med bland annat Trafikförvaltningen, leverantörer och olika intressenter inom MTR.
Din arbetsplats ligger i trevliga Enskededalen i direkt anslutning till Tunnelbanans station Blåsut på Gröna linjen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande
  • Arbetslivserfarenhet från relevant verksamhetsområde
  • Fordonsteknisk kompetens
  • Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift

 

Vi söker dig som är affärsorienterad, initiativrik och drivs av förändring. Som person är du analytisk med god vana av att läsa och tolka statistiska underlag. Du har god förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa frågor, där du med ett holistiskt perspektiv och god förmåga att se till detaljerna hanterar förvaltningsplanen. Du är handlingskraftig, pragmatisk och drivs av att nå resultat med hög kvalitet, samt att identifiera förbättringsområden och agera på eget initiativ. Det är också av stor vikt att du är kundorienterad, förtroendeingivande och kommunikativ.

MTR

MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR
Arbetsgivare MTR
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-20
Dana Jennerström
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet


Rålambsvägen 17


map