TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fordonsingenjör till Euromaint i Hagalund, Solna

Vill du jobba i en omväxlande roll som både är teknisk och affärsnära? Euromaint söker nu en fordonsingenjör till depån i Solna.

I rollen som fordonsingenjör hos Euromaint har du många kontaktytor i ditt dagliga arbete och driver stora som små förbättringsprojekt internt och i nära samarbete med kund. Du är den som identifierar problem, genomför tekniska analyser och skapar hållbara lösningar för framtiden. Vill du få användning av din tekniska kunskap och samtidigt vara med och utveckla smarta och hållbara lösningar? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Euromaint är en ledande aktör inom tågunderhåll med ett positivt affärsläge och en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande. Som fordonsingenjör har du en central roll i projekt som du ofta driver tillsammans med kund vid uppdateringar, ombyggnationer / modifieringar och löpande underhåll av tågen. Du blir en del av ett team på fyra fordonsingenjörer som tillsammans driver utvecklingen och underhållet av den största produktgruppen på depån i Hagalund. 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som fordonsingenjör, eller fordonstekniker som rollen kallas internt, har du en varierande vardag. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå från Euromaints depå i Hagalund och har mycket kontakt med övriga funktioner internt, så som material, planering och inköp. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för helheten och ett fortsatt starkt samarbete med kunden.

Tjänsten är på heltid och planeras starta så snart vi hittat rätt person. Rollen innefattar också en del resande, ca 2 gånger i månaden inom Sverige. 

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du är utbildad ingenjör och har relevant arbetslivserfarenhet med dig i bagaget. Har du tidigare jobbat med tungt underhåll där säkerhet och kvalité varit en naturlig del av din vardag är det ett starkt plus. Du bör också ha viss erfarenhet av projektledning, då du kommer ha en central och koordinerande roll. Generell IT-vana är bra och du får introduktion i Euromaints interna system. 

Som person ser vi att du är van att jobba i projekterande roller och trivs i en omväxlande vardag. Eftersom du jobbar med flera parallella projekt är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och är van att ta egna initiativ för att driva ditt jobb framåt. Du bör vara en god kommunikatör och ha lätt för att samarbeta och skapa relationer både internt och externt, då du är den som tillför struktur och det lilla extra i projekten. Har du dessutom en kreativ ådra och gillar att hitta nya, innovativa lösningar så kommer den sidan komma väl till användning i den här rollen. 

Låter detta som ditt nästa steg i karriären? Gillar du branschen och vill vara med på den förändringsresa som just nu pågår? Hoppa på tåget och skicka in din ansökan nu! 

Alla lediga jobb