TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fordonsspecialist till Snälltåget i Malmö

Är du Snälltågets nya Fordonsspecialist med placering i Malmö?

Snälltåget söker nu en Fordonsspecialist som kommer att fokusera på teknisk utveckling och underhållsoptimering av verksamhetens idag 50-talet fordon (lok och personvagnar). Du kommer främst att arbeta med teknisk utveckling, underhållsoptimering och projektledning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Att främja tågresande är en viktig aspekt av ett ökat klimattänk och här erbjuds du en möjlighet att arbeta på ett företag som är starkt innovativa och entreprenöriella inom tågbranschen.
Du får även en möjlighet att vara med och tänka nytt, forma och driva den tekniska utvecklingen i företaget avseende verksamhetens fordon. 

 

 

Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen har du ansvar för att identifiera verksamhetens behov för nya tekniker och underhållskoncept och driva teknisk utveckling och underhållsoptimering av tågen.
Du kommer att få möjligheten att driva och medverka i teknik- och underhållsrelaterade projekt samt delta i riskanalysarbetet i samband med fordonsrelaterade ombyggnationer och ändringar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med en provanställning. Tjänsten är placerad på vårt centralt belägna kontor i Malmö och med tillträde enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi söker en person som har ett genuint intresse av fordon, teknik och förbättringsarbete. Du har högskoleexamen inom teknik (t.ex. ingenjörsutbildning inom maskin, farkost eller motsvarande) och har erfarenhet av projektledning och utredningsarbete. Erfarenhet av fordonsunderhåll är meriterande.

Som person är du analytiskt och självständig med god teknisk och ekonomisk förståelse. Du bör även vara utåtriktad, drivande och lösningsorienterad.

Du är innovativ och resultatinriktad med god pedagogisk och kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig tydligt på både svenska och engelska. Tyska är starkt meriterande då flera av verksamhetens fordon har sitt ursprung i tysktalande länder. Vi ser också att du har goda kunskaper i MS Office.

Alla lediga jobb