TNG
Fordonsspecialist till Snälltåget i Malmö

Fordonsspecialist till Snälltåget i Malmö

Är du Snälltågets nya Fordonsspecialist med placering i Malmö?

Arbetsgivare Snälltåget
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-05
Friskvård Friskvård
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Centralt kontor Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Lovisa Wang-Larsen
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Är du Snälltågets nya Fordonsspecialist med placering i Malmö?

Snälltåget söker nu en Fordonsspecialist som kommer att fokusera på teknisk utveckling och underhållsoptimering av verksamhetens idag 50-talet fordon (lok och personvagnar). Du kommer främst att arbeta med teknisk utveckling, underhållsoptimering och projektledning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Att främja tågresande är en viktig aspekt av ett ökat klimattänk och här erbjuds du en möjlighet att arbeta på ett företag som är starkt innovativa och entreprenöriella inom tågbranschen.
Du får även en möjlighet att vara med och tänka nytt, forma och driva den tekniska utvecklingen i företaget avseende verksamhetens fordon. 

 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen har du ansvar för att identifiera verksamhetens behov för nya tekniker och underhållskoncept och driva teknisk utveckling och underhållsoptimering av tågen.
Du kommer att få möjligheten att driva och medverka i teknik- och underhållsrelaterade projekt samt delta i riskanalysarbetet i samband med fordonsrelaterade ombyggnationer och ändringar.

  • Analysera och förslå förändrade tekniska lösningar och arbetssätt med fokus på säkerhet, kvalitet, effektivitet och ekonomi.
  • Implementera nya tekniska lösningar och arbetssätt med externa och interna intressenter.
  • Bereda underlag för förändringar av underhållsdokumentation.
  • Beredning och upprättande av styrande dokument samt utbildningsmaterial.
  • Vara del av det tekniska fordonsstödet till verksamheten.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och inleds med en provanställning. Tjänsten är placerad på vårt centralt belägna kontor i Malmö och med tillträde enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker en person som har ett genuint intresse av fordon, teknik och förbättringsarbete. Du har högskoleexamen inom teknik (t.ex. ingenjörsutbildning inom maskin, farkost eller motsvarande) och har erfarenhet av projektledning och utredningsarbete. Erfarenhet av fordonsunderhåll är meriterande.

Som person är du analytiskt och självständig med god teknisk och ekonomisk förståelse. Du bör även vara utåtriktad, drivande och lösningsorienterad.

Du är innovativ och resultatinriktad med god pedagogisk och kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig tydligt på både svenska och engelska. Tyska är starkt meriterande då flera av verksamhetens fordon har sitt ursprung i tysktalande länder. Vi ser också att du har goda kunskaper i MS Office.

Snälltåget

Snälltåget

På Snälltåget drivs vi av att ge våra resenärer en trevligare resa till ett bättre pris. Vi kör tåg mellan Malmö och Stockholm samt under hösten och vintern kör vi även till Åre/Vemdalen och under våren och sommaren till Berlin. Vi har vår bas och huvudkontor i Malmö och vi är idag ca 50 anställda. Snälltåget är mindre än de flesta aktörer i tågbranschen och därmed kan vi vara mer personliga. Det är viktigt för oss att ge våra resenärer en riktigt bra service. Varje år åker ca 500 000 resenär med oss. Snälltåget är en del av Merresor AB, som i sin tur är ett helägt dotterbolag till Transdev Sverige AB. Under Transdevs paraply ryms varumärkena Bussakuten, Flygbussarna, Flygbussarna Charter, Båtbussarna och Styrsöbolaget utöver Snälltåget.

Snälltåget
Arbetsgivare Snälltåget
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-05
Lovisa Wang-Larsen
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Norra Vallgatan 34, Malmö