TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Försäljningschef inom Bygg till Ahlsell

Vi söker en försäljningschef inom Bygg till framgångsrika Ahlsell Övre Norrland, som vill driva och utveckla försäljningen vidare.

Med engagemang och ett coachande sätt leder och utvecklar du personal,och kunder mot fortsatta framgångar. Du kommer leda ett team med 11 engagerade medarbetare som drivs av försäljning och att hjälpa Ahlsells kunder till en lättare vardag. Förutsättningarna är på topp med landets nöjdaste kunder och medarbetare som trivs på jobbet! Är du redo att ta vid när nuvarande chefen går vidare inom Ahlsell?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänstebil
Tjänstebil
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som Försäljningschef Bygg driver du tillsammans med dina medarbetare på de olika orterna i regionen försäljningen inom segment Bygg. Med affärsmannaskap och ledarskap bidrar du till gruppens fortsatta utveckling med nöjda medarbetare och nöjda kunder. Du kommer resa runt i regionen både för att möta kunder, medarbetare i teamet och olika gemensamma möten och aktiviteter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för att utveckla och motivera människor runt dig. Du har erfarenhet av en ledande roll inom försäljning mot professionella kunder (B2B) och du har erfarenhet av bygg i form av försäljning, tillverkning eller utförande av byggtjänster.

För att lyckas i rollen tror vi att du på ett öppet och ansvarsfullt sätt coachar och vägleder dina medarbetare så att de lyckas med sin försäljning. Du kommunicerar enkelt och tydligt, har ett övertygande sätt och leder gruppen genom goda exempel. Du har vana att jobba mot mål och med uppföljning både för egen del och för medarbetare.

Alla lediga jobb