TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Försäljningschef till Ahlsell

Ahlsell söker en coachande och utvecklande försäljningschef!

Är du affärsdriven med dokumenterad erfarenhet av att leverera resultat och brinner för ett coachande ledarskap? Vill du vara med i Ahlsells fortsatta expansion och skapa en teamkänsla? Då tror vi att du är rätt person för tjänsten som Försäljningschef för Division El:s Specialistsäljare inom Belysning och Ny Teknik! Du kommer att få stora möjligheter att själv driva och förbättra försäljningsarbetet tillsammans med gruppen. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till ett expansivt och lönsamt bolag med internationell verksamhet där fokus ligger på Sverige, Norge och Finland. Ahlsell erbjuder sina anställda ett generöst förmånspaket. Det inkluderar tjänstebil, flexibelt kontor, friskvårdsbidrag, tjänstepension. Dessutom ingår dator, mobil, olika personalrabatter samt företagshälsovård.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
6 v semester
6 v semester
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Försäljningschef blir du formellt ansvarig för totalt 15 personer med rollerna Specialistsäljare, Teknikspecialist samt Belysningsprojektör inom Division El. Organisationen är utspridd över hela Sverige och en del resor ingår i tjänsten. Det är viktigt att skapa ett sammanhang för teamet och bygga upp en stark och stabil säljstruktur. I rollen ingår personalansvar med löpande coachning, målsättning och uppföljning för att medarbetare och team ska nå individuella och gemensamma resultat. Du kommer att ansvara för affärsutveckling samt att hålla volym, lönsamhet och kvalité uppe. Tillsammans stärker ni befintliga och utvecklar nya affärsrelationer för att nå uppsatta mål.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Utöver coaching och affärsutveckling är rollen starkt sälj och marknadsorienterad i en matrisorganisation och du kommer att ha nära kontakt både med försäljningsledet, produktorganisationen samt leverantörer både internt och externt mot kund. Tjänsten är på heltid och placering är antingen i Stockholm, Göteborg eller Malmö.
Eftersom teamet finns i hela Sverige är resor förekommande, ca 20-30 stycken per år.
Organisatoriskt är din placering inom Ahlsells Division El och du rapporterar till Segmentschef Elinstallation.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för att utveckla och motivera människor runt dig. Du har stark erfarenhet av säljledning och arbetat i ett nära kund-leverantörsförhållande inom elinstallationsbranchen, gärna med belysning. Som person är du resultatdriven med en förmåga och engagemang att motivera, följa upp och leda en grupp på distans och indirekt i matris. Du tar egna initiativ, är orädd och har en god förståelse av säljprocessen. Du är nyfiken och kan nå framgång både internt och externt med din entusiasm. Du har goda kunskaper i Svenska och Engelska samt vana och kompetens inom Microsoft Office

Alla lediga jobb